Widok

LUDZIE KRADNĄ !!!!!!!!!! KTO KOLWIEK WIDZIAŁ KTO KOLWIEK WIE !!!!!!

15.10.2004 z*******I MI MÓJ UKOCHANY ROWER !!!!! BYL TO ROWEREK DO DUALU \DIRTU MOZE PODAM LEKKI OPIS : RAMA : KONA STUFF KOLOR BIAŁY BEZ NAPISÓW , OPONY : NOKIAN GAZZALODI , OBRĘCZ TYŁ : DUBLE TRACK , KORBA : TRUVATIV , SIODEŁKO:CZARNE NO NAME , HAMULCE : TARCZOWE SHIMANO , KLAMKI: AVID ,PRZERZUTKA TYŁ SHIMANO ALIVIO . AMORTYZATOR MIAL WSTAWIONY JAKIS DUPNY RST BO BOMBERA POŁAMAŁEM KILKA DNI WCZEŚNIEJ ,OGÓLNIE ROWER SIE RZUCA W OCZY WIEC JAK KOMUS BY WPADŁ W OKO TO PROSZE O KONTAKT NA GG.5409790 LUB TEL 501633661 NAGRODA NIE WYKLUCZONA POZDROWIENIA DLA ROWERZYSTÓW I UWAŻAJCIE NA SIEBIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym chorym kraju to normalka.. Napsiz jeszcze, gdzie Ci go ukradli, bo może żłodziej będzie z tamtych okolic.
Ale sądze, że trudno będize rower zobacz na ulicy, pewnie już jest rozłożony na części pierwsze... Zaglądaj także na allegro, może sietam pojawi?
No ja bym normalnie z******* tych s*******i!!!!!! Apeluje do wszystkich bikerow zeby nie kupowali tanich czesci z niewiadomego pochodzenia, wtedy złodzieje nie beda kradli bo nie beda mieli zbytu....
Współczuję.... wiem jak to boli!
Napisz może gdzie i w jakiej sytuacji ci ukradli - na ulicy, z piwnicy, w lesie itp. To pomoże na przyszłość omijać innym niebezpieczne miejsca bądź zwracać uwagę na przechowywanie roweru.
Bedę sie rozglądał, głównie po Gdyni:)

Pzdr.
T.
Mi okradli garaz!! Ukradli rozny sprzet typu wiertarka/katowka i zabrali 2 rowery. Na szczesnie zostawili mojego ukochanego bmxa.... Mieszkam w sopocie
Przykre:(.Jedynym sposobem na wyłapywanie skradzionych rowerów byłoby tak jak ktos juz wcześniej pisał, sprawdzanie numerów w serwisach rowerowych(robienie takiej bazy).Wcześniej czy później rower trafia do serwisu.Moze takze STRAŻ MIEJSKA zainteresowałąby sie rowerami które nie wyglądają jak Makro-Cash i zaczeli sprawdzac ich numery ramy.
Slyszalem ze ktos kupil se wypasiona maszyne do trialu za 7 tysiecy i okleil ja cala tasma izolacyjna zeby nie korcila zlodziei. Moze to i dobry pomysl... Moj rower ma pare ladnych zadrapan ktorych nie mam zamiaru usuwac z oczywistego powodu.

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry