Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super profesja wątek zamknięty Pani Justyna świetny fachowiec , profesjonalistka. Bardzo wysoki poziom....
~stała klientka
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 listopada 2013

Bardzo polecam wątek zamknięty Bardzo miłe miejsce, profesjonalizm oraz świetne kosmetyki Payot - nie tylko...
~DANA
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2011

ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY SALON W TROJMIESCIE wątek zamknięty Korzystalam wielokrotnie.Bywalam kiedys w roznych gabinetach. Kompetentna...
~aga
-

dodano: 30 czerwca 2011

Jest bosko... wątek zamknięty Polecam w całej gali. Salon,dziewczyny,zabiegi na wysokim poziomie.Przede...
~EWA
2

dodano: 23 marca 2011

Pośpiech wątek zamknięty Ostatnio w tym salonie "obowiązują" nowe zasady: opóźnienia, pośpiech, na...
~Była klientka
1

dodano: 9 maja 2011

polecam wątek zamknięty Salon z pięknym wystrojem, panie przemiłe a zabiegi pozostaja na dlugo w...
~mimi
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 lutego 2011

szkoda, że tylko pierwszy raz wątek zamknięty pierwszy raz OK, ale kolejny ....:( pierwsza wizyta wrażenie pełnego...
~klient
-

dodano: 21 sierpnia 2010

PEŁEN PROFESJONALIZM wątek zamknięty GORĄCO POLECAM -MIŁE MIEJSCE,PROFESJONALNA OBSŁUGA,MOŻNA ZAUFAĆ I POWIERZYĆ...
~Anna
-

dodano: 29 kwietnia 2010

pełen profesjonalizm wątek zamknięty 100 % satysfakcji. Polecam.
~shurgard
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 listopada 2009

relaks i efekty wątek zamknięty Jestem stała klientką niemal od początku istnienia salonu. Wcześniej...
~Bjetris
-

dodano: 27 maja 2009

rewelacja wątek zamknięty Jestem stalą klientką La Grace. Pani Justyna stworzyła miejsce, w którym...
~Evka
-

dodano: 9 kwietnia 2009

Rewelacja !!! wątek zamknięty Wspaniała, profesjonalna obsługa. Cudowny klimat. Kosmetyki bardzo wysokiej...
~Małgorzata Królikowska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 lutego 2009

Rewelacja wątek zamknięty Wystrój salonu jest bardzo przyjemny, obsługa jeszcze bardziej :). Ja byłam...
~Zulinka
-

dodano: 8 stycznia 2009

rewelacja:) wątek zamknięty Eliza jest wspaniała :D brwi w jej wykonaniu to dzieło sztuki :>
~dziczek
-

dodano: 23 sierpnia 2008

seri - opinia wątek zamknięty miłe panie i duży wybór zabiegów :) klimatycznie, polecam ludziom stroniącym...
~seri
-

dodano: 2 maja 2008

bezkonkurencyjny wątek zamknięty Najlepszy salon w trójmieście, wyjatkowa atmosfera, doskonała - fachowa...
~apaszka
-

dodano: 29 kwietnia 2008

rewelacja !!!! wątek zamknięty Super kliemt, fajne wnętrze, można poczuć się kobietą na nowo i zatrzymac na...
~bluebell
-

dodano: 15 lutego 2008

rewelacja-gorąco polecam wątek zamknięty Jestem stała klientka salonu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo mila,...
~Aneta
-

dodano: 13 lutego 2008

Warto spróbować wątek zamknięty Podczas wakacji odwiedziłam salon la grace i jestem zadowolona zarówno...
~Ewa
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

19

wątków

do góry