Widok
La Sposa Mambo z salonu Madonna - sprzedam
sotnos, mam pytanko, welon kupowałaś w salonie razem z suknią czy gdzie indziej? bo ja mam już upatrzoną suknię w jednym salonie tylko welony nie bardzo mi się tam podobają, sa takie sztywne :-/ a ja chcę długi do ziemi z haftem lub koronką na obrzeżach welonu. Może ktoś wie gdzie takie są i ile kosztują?
La Sposa Mambo z salonu Madonna - sprzedam
Witaj!
Piękne zdjęcia!Mam gorącą prośbę, bo mam już suknię zamówioną do szycia waśnie MAMBO! Ta suknia jest prześliczna!
Nie wiem jeszcze jakie buciki kupic, mogłabyś mi przesłac na e-maila fotkę z bucikami? I jeszcze jedno pytanie: gdzie dostanę taki welon odpinany i piękny parasol? Czy miałaś do tej sukienki bolerko?
Proszę o odowiedź
Mój adres to annaiss2@tlen.pl
Pozdrawiam serdecznie
Piękne zdjęcia!Mam gorącą prośbę, bo mam już suknię zamówioną do szycia waśnie MAMBO! Ta suknia jest prześliczna!
Nie wiem jeszcze jakie buciki kupic, mogłabyś mi przesłac na e-maila fotkę z bucikami? I jeszcze jedno pytanie: gdzie dostanę taki welon odpinany i piękny parasol? Czy miałaś do tej sukienki bolerko?
Proszę o odowiedź
Mój adres to annaiss2@tlen.pl
Pozdrawiam serdecznie
Witam,
Buty Ryłko, zdjęcie wyśle na maila.
Welon uszyty za zamówienie w Madonnie . Moj pomysl z odpinaniem gdyż zwykle długie są podpinane a ja nie chciałam miec tyle materiału zwinietego . To jest mało praktyczne gdy welon jest tak długi.
Nie mialam żadnego bolerka, był lipiec i mieliśmy piękną pogodę.
Parasol przyniósł ze soba Pan fotograf na sesję w plenerze . Pomyślał o wszystkim:).
Pozdrawiam,
Buty Ryłko, zdjęcie wyśle na maila.
Welon uszyty za zamówienie w Madonnie . Moj pomysl z odpinaniem gdyż zwykle długie są podpinane a ja nie chciałam miec tyle materiału zwinietego . To jest mało praktyczne gdy welon jest tak długi.
Nie mialam żadnego bolerka, był lipiec i mieliśmy piękną pogodę.
Parasol przyniósł ze soba Pan fotograf na sesję w plenerze . Pomyślał o wszystkim:).
Pozdrawiam,
Dziekuję za szybką odpowiedź!
Świetny pomysł z tym welonem! A czy miałaś jakąś alternatywe jak chodzi o bolerko na wypadek gdyby nie było pogody?
Martwi mnie to bo najchętniej nie zawracałabym sobie tym głowy ale nie wiem na jaką pogodę trafię.
Dziękuję za odpowiedz!
Piękne zdjęcia!!
Pozdrawiam serdecznie
Ania
Świetny pomysł z tym welonem! A czy miałaś jakąś alternatywe jak chodzi o bolerko na wypadek gdyby nie było pogody?
Martwi mnie to bo najchętniej nie zawracałabym sobie tym głowy ale nie wiem na jaką pogodę trafię.
Dziękuję za odpowiedz!
Piękne zdjęcia!!
Pozdrawiam serdecznie
Ania