Widok
La pizza loca?
Witam powiedzcie mi co sadzicie o Pizzerii La pizza loca??ponieważ nie dlugo bedzie pewna wazna uroczysosc dla mnie a ze jestem z niedzwiednika to tak pomyslalem o wynajeciu tej salki na dole bo slyszalem od znajomych ze takowa sala sie tam znajduje,niedzwiadek niestety odpada poniewaz ich jedzenie nie smakuje tak jak kiedys i chcialbym zasiegnać rąbka inf o La Pizza Loca.Dziekuje Wszyskim za odp.Czekam :))))
Hmm Panie Francuz,ja rozumiem,że kolega ,koleżanka ale bądzmy obiektywni i wystawiajmy też obiektywne oceny.
Generalnie dziwię się ja jak i wielu innych ludzi jak ten lokal jeszcze przetrwał?? Właściciel sie stara bez dwóch zdań,widać jego zaangażowanie ale nie zawsze wszystko wychodzi jakbysmy tego chcieli...Niesetety.
Pozdrawiam
Generalnie dziwię się ja jak i wielu innych ludzi jak ten lokal jeszcze przetrwał?? Właściciel sie stara bez dwóch zdań,widać jego zaangażowanie ale nie zawsze wszystko wychodzi jakbysmy tego chcieli...Niesetety.
Pozdrawiam
Idź do Niedźwiadka, masz szansę trafić w rosyjską ruletkę przy zamawianiu. Nigdy nie wiesz jaką pizzę dostajesz. Weź dwie takie same, a każda będzie inna. Że o cenach z kosmosu, zgniłych składnikach, spoconych kucharzach, pijanych kelnerkach i spleśniałym sosie wspomnę tylko pobieżnie. Kiedyś to był dobry lokal z dobrą pizzą, teraz nie zamieniłbym La Pizza Loca na śmieciowe żarcie z Niedźwiadka i panujący tam syf totalny. A jeśli chodzi o kebab to nigdy, przenigdy z Niedźwiadka.
Ciasto pycha !!!! Pierogi rewelacja i kebab co najważniejsze prosto z rusztu, a w Niedzwiadku nawet maszyny nie mają, tylko odgrzewaja stare mięso w piecu!! Czas oczekiwania troszkę długi,ale widziałem, że każde danie jest przygotowywane na świeżo,także lepiej poczekac i jeśc świeże, niz stare odgrzewane żarcie z Niedzwiadka !!Wszystko świeżutkie !! Jak najbardziej polecam La Pizza Locę!