Widok

Lalka

Lalka Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Lalka.
Lalka
(na motywach powieści Bolesława Prusa)

Pierwsza w Polsce musicalowa wersja powieści Bolesława Prusa! Opowiedziana na nowo historia zamożnego warszawskiego kupca Stanisława Wokulskiego i jego uczucia do pięknej, lecz zubożałej arystokratki Izabeli Łęckiej. Romantyczny marzyciel goniący za iluzjami w starciu ze światem konwenansu, snobizmu i przesądów. Miłość, zazdrość, walka, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WIELKIE GRATULACJE DLA Reni Gosławskiej

Nie wyobrażam sobie żadnej innej aktorki z Teatru Muzycznego w tej roli!!!!!czekam az Renia Gosławska zosatnie nominowana za tą role do odpowiedniej nagrody .... BRAWO!!!BRAWO!!!BRAWO!!!!Byłam i widziałam EKSTRA!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

a wyobrażasz sobie całość na scenie? Trzeba by namiot rozbić.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

No niestety też sobie tego nie wyobrażam. I chociaż czasem też żałuję, że ceny nie są niższe, to akurat w Teatrze Muzycznym mnie to nie dziwi. Ale wcale mi się nie wydaje żeby ludzie do teatru nie chodzili. Szczególnie kiedy patrzę na rozkład jazdy muzycznego i w oczy rzuca mi się słowo "wyprzedane".
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wspaniały spektakl

Kościelniak jak obiecywał, tak zrobił. Świetne tempo spektaklu, muzyka, gra aktorska, zespół doskonale przygotowany wokalnie,tanecznie, aktorsko. Sukces!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

LAKA prze duże L!!!

Po prostu SUPER!!! Pod każdym względem wspaniale widowisko, wspaniała gra aktorów, robiąca duże wrażenie muzyka, super scenografia!!! Warto bylo przejechać 500km żeby to zobaczyć!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

SUPER.!!

Muzyka Dziubka+ rezyseria Koscielniaka + scenografia Styrny+ Obsada TM Gdynia= FENOMEN.!! absolutny Sukces LALKI.!! :)) DZIEKUJE ZA WSPANIALY SPEKTAKL
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

scenografia, charakteryzacja i muzyka to 3atuty tego spektaklu!!!!
Warto go zobaczyć nie jeden raz!!!
Oczywiście gra aktorska jest równie niesamowita!!
Myślę ze to murowany sukces.
Polecam, naprawdę warto :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

brawo brawo

dzięki calemu zespołowi za cudny spektakl.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

polecam

to na pewno jeden z najlepszych musicali jaki powstal w Gdyni w ciągu ostatnich 5 lat.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

UCZTA DLA DUSZY

jestem zachwycony !!! pomimo paru przejęzyczeń cudnie !!! brawo ARTYŚCI
BRAWO MUZYCY !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

brawo!

Lalka to spektakl obłędny! Wspaniałe kreacje aktorskie. Obsada premierowa wyborna- R.Ostrowski i R.Gosławska wspaniały duet. Fantastyczna muzyka, świetna choreografia, scenografia, światła... SUKCES! :) Gratuluję
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pięknie!!!

Mamy tyle wspaniałej (naszej) literatury, po którą warto sięgać, by tworzyć takie „perły” . Brawo, brawo, brawo…
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

kultura

Przykro czytać bezczelne komentarze.Chwała Teatrowi Muzycznemu.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

to straszne.Te wszystkie opinie to chyba sami pseudo wykonawcy sobie wystawiają.Scenografia ok.Jedynie niestety.Kolejny sukces muzycznego ha,ha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

piękna Lalka

Wczorajsza próba generalna, którą przez przypadek udało mi się zobaczyć, nie pozostawia żadnych wątpliwości - to piękne, nowatorskie przedstawienie i murowany sukces.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 6

skrawki...

Może i skrawki - ale za to jakie piekne
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

naprawde warto
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11

z jakiej pani jest szkoły? ja się uczę w słupsku w liceum :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

lalka

pzeciez to skrawki lalki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16

cena

Ceny biletów są dość wysokie, nie wszystkich stać na regularne bywanie w teatrze,...a czasami dochodzą jeszcze koszty dojazdu .... chciałoby się częściej, wprost wskazane szczególnie dla młodzieży i nauczycieli. Bardzo miło wspominam np. Skrzypka na dachu ( byłam kilka razy) i pewnie obejrzałabym go po raz kolejny.Jeździliśmy ze Słupska na spektakle czasami kilka razy w miesiącu z młodzieżą i nie tylko...teraz nas nie stać..... A " Lalkę" warto by zobaczyć
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Kultura

Producenci (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Producenci . Sprzedaż biletów na wrześniową premierę ruszy już w lutym....

Zmień się! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmień się! . Zmień się! na podstawie sztuki Agnieszki Kochanowskiej...

do góry