Widok
Laptop Samsung RC730
Laptop Samsung RC730
Witam! Mam do sprzedania bardzo dobrej jakości laptop Samsung RC730. Jego parametry zamieszczam poniżej:
-Producent: Samsung
-Przekątna ekranu LCD: 17.3 cali LED
-Nominalna rozdzielczość LCD: 1600x900
-Typ ekranu: błyszczący (glare)
-Procesor: Intel® Core™ i5-2410M (2.3 GHz, 2.9 GHz Turbo, 3 MB cache), 2 rdzenie
-Wielkość pamięci RAM: 4GB, DDR3 (1333 MHz)
-Pojemność dysku magnetycznego: 400 -Napęd optyczy: DVD+/-RW DL -Dedykowana grafika
-Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 540M technologia Optimus, 2048MB
-Wyjścia karty graficznej
-Wyjście HDMI
-Wyjście D-Sub
-Karta dźwiękowa
-Wejście mikrofonu
-Stereo
-Łączna moc wbudowanych głośników: 3 W
-Czytnik kart pamięci SDXC, SD, SDHC, MMC
-Bluetooth -WiFi IEEE 802.11b/g/n
-4 x USB
-Wbudowany mikrofon
-Kamera 1.3 Mpix
-Zainstalowany system operacyjny: Windows 7 Ultimate 64 bit
Laptop jest w stanie bardzo dobrym, jednakże pewnego dnia przydarzył mi się mały wypadek, i na załączonych zdjęciach można odnaleźć małe rysy na obudowie. Obudowę można oczywiście wymienić. Poza tym, laptop jest w pełni sprawny, posiada dobry system operacyjny, I poza tą rysą, nie ma żadnych uszkodzeń. Cena do negocjacji.
Witam! Mam do sprzedania bardzo dobrej jakości laptop Samsung RC730. Jego parametry zamieszczam poniżej:
-Producent: Samsung
-Przekątna ekranu LCD: 17.3 cali LED
-Nominalna rozdzielczość LCD: 1600x900
-Typ ekranu: błyszczący (glare)
-Procesor: Intel® Core™ i5-2410M (2.3 GHz, 2.9 GHz Turbo, 3 MB cache), 2 rdzenie
-Wielkość pamięci RAM: 4GB, DDR3 (1333 MHz)
-Pojemność dysku magnetycznego: 400 -Napęd optyczy: DVD+/-RW DL -Dedykowana grafika
-Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 540M technologia Optimus, 2048MB
-Wyjścia karty graficznej
-Wyjście HDMI
-Wyjście D-Sub
-Karta dźwiękowa
-Wejście mikrofonu
-Stereo
-Łączna moc wbudowanych głośników: 3 W
-Czytnik kart pamięci SDXC, SD, SDHC, MMC
-Bluetooth -WiFi IEEE 802.11b/g/n
-4 x USB
-Wbudowany mikrofon
-Kamera 1.3 Mpix
-Zainstalowany system operacyjny: Windows 7 Ultimate 64 bit
Laptop jest w stanie bardzo dobrym, jednakże pewnego dnia przydarzył mi się mały wypadek, i na załączonych zdjęciach można odnaleźć małe rysy na obudowie. Obudowę można oczywiście wymienić. Poza tym, laptop jest w pełni sprawny, posiada dobry system operacyjny, I poza tą rysą, nie ma żadnych uszkodzeń. Cena do negocjacji.