Widok

Laptop się wyłacza.

witam. może jest tu jakiś spec od laptopów. Od jakiegoś czasu laptop co jakiś czas mi się sam wyłacza, buczy kilka sekund pokazuje sie niebieska stronka z różnymi napisami i po chwili działa normalnie. Co się dzieje? Może ktoś doradzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze to poprostu blue screen zobacz i poczytaj w google przeskanuj może jeszcze laptop programem antywirusowym
może być tyle przyczyn że głowa boli wirus, niewłaściwe sterowniki , uszkodzona pamięć itd itp jak pokazuje się blue screen spróbuj spisać nr błędów 0x00................ i zapytać się wujka googla czasem to naprowadzi na przyczynę.
ok a ten blue screen da sie jakoś zapauzować zeby spisac ten numer?
nie :) tu musisz się wykazać inicjatywą i refleksem jeżeli pojawia się na chwilę. Najlepiej sprawdza się kartka i długopis przy klawiaturze + pamięć wzrokowa , ew. jak zdążysz to telefon tudzież aparat fotograficzny ;)
ok, dziekuje za rady
mi tak robił jak był zakurzony, dałam do przeczyszczenia i było ok, dobry serwis laptopów jest w sopocie na alei niep. Ram-serwis
Jeśli mieszkasz w Gdyni to mogę zajrzeć. Przez 3 lata zajmowałem się zawodowo serwisowaniem komputerów, do tej pory robię to od czasu do czasu. Oczywiście sprawdzenie, co może być nie tak - za darmo. Jeśli coś jest fizycznie uszkodzone to mogę polecić dobry i w miarę niedrogi serwis. Kontakt do mnie: 796065599, Rafał (mieszkam w centrum Gdyni).

Inne tematy z forum Inne

Jakie są kluczowe ograniczenia i mechanizmy bezpieczeństwa w nowoczesnych platformach gamingowych oraz jak wpływają one na (3 odpowiedzi)

Coraz częściej analizuję, jak działają nowoczesne platformy gamingowe pod kątem limitów,...

Jak otworzyć sklep internetowy (86 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry