Widok
" Lata dwudzieste, lata trzydzieste " - piosenka przypomni Ci
Zapraszamy na koncert pt. " LATA DWUDZIESTE, LATA TRZYDZIESTE" - Janusz Pierzak- śpiew i gitara,Marika Chudzińska - śpiew. Prowadzenie: Elżbieta Śliwińska *
.....................
w cenie 8 zł konsumpcji, rezerwacja do godz. 16,30
Dziękujemy za wcześniejsze przybycie
więcej
więcej
fantastyczny wieczór
spotkania z Mariką i Januszem pozostawiają zawsze coś miłego - piosenki z dawnych lat w ich wykonaniu słucha się z przyjemnością
dobrze, że program ten wpisał się już na stałe do kalendarza imprez w Cafe del Arte, podobnie, jak program z francuską piosenką prezentowany przez Marikę i Zbyszka, który - mam nadzieję - dany mi jeszcze będzie wysłuchać
GRATULUJĘ Organizatorom
dobrze, że program ten wpisał się już na stałe do kalendarza imprez w Cafe del Arte, podobnie, jak program z francuską piosenką prezentowany przez Marikę i Zbyszka, który - mam nadzieję - dany mi jeszcze będzie wysłuchać
GRATULUJĘ Organizatorom
lata dwudzieste, lata trzydzieste i prosimy o jeszcze
Oj, chciałoby się zobaczyć ten koncert, a póki co pozostaje muzyczna wyobraźnia. Zdolności wokalno-artystyczne Mariki oraz Janusza Pierzaka w tym jego pełną emocji grę na gitarze już dobrze poznałem. Wiem, że oboje potrafią do głębi poruszyć wrażliwych na piękno muzyki i śpiewu. Życzę Marice i Januszowi Pierzakowi kolejnych sukcesów i udanych koncertów.