Widok

" Lata dwudzieste, lata trzydzieste " - piosenka przypomni Ci

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zapraszamy na koncert pt. " LATA DWUDZIESTE, LATA TRZYDZIESTE" - Janusz Pierzak- śpiew i gitara,Marika Chudzińska - śpiew. Prowadzenie: Elżbieta Śliwińska * ..................... w cenie 8 zł konsumpcji, rezerwacja do godz. 16,30 Dziękujemy za wcześniejsze przybycie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fantastyczny wieczór

spotkania z Mariką i Januszem pozostawiają zawsze coś miłego - piosenki z dawnych lat w ich wykonaniu słucha się z przyjemnością
dobrze, że program ten wpisał się już na stałe do kalendarza imprez w Cafe del Arte, podobnie, jak program z francuską piosenką prezentowany przez Marikę i Zbyszka, który - mam nadzieję - dany mi jeszcze będzie wysłuchać
GRATULUJĘ Organizatorom
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję :)

Serdeczne podziękowania dla organizatorów, wielkie brawa dla wykonawców.
Był to kolejny już koncert Mariki Chudzińskiej i Janusza Pietrzaka, który dane mi było obserwować. Mam nadzieję, że będzie ich jeszcze wiele.
Jak zwykle niezapomniane wrażenia. Gratuluję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje

Zgadzam się z odwiedzającym i czekam na następny występ, równie udany.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

przyjemnie i wspomnieniowo

To takie powroty do mojej przeszłości.
Dziękuję.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

spędzić miły wieczór

w Cafe del Arte to możliwe
"...piosenka przypomni Ci...", jak przedmówczyni potwierdzę - wiele mi przypomniała
dziękuję

lata dwudzieste, lata trzydzieste i prosimy o jeszcze

Oj, chciałoby się zobaczyć ten koncert, a póki co pozostaje muzyczna wyobraźnia. Zdolności wokalno-artystyczne Mariki oraz Janusza Pierzaka w tym jego pełną emocji grę na gitarze już dobrze poznałem. Wiem, że oboje potrafią do głębi poruszyć wrażliwych na piękno muzyki i śpiewu. Życzę Marice i Januszowi Pierzakowi kolejnych sukcesów i udanych koncertów.
do góry