Widok

Łatki-Dętka

Łatki które używałem nie wulkanizują dętki z oponą, nie wiem czego to wina, wcześniej bez problemu te same łatki wulkanizowały.
Może być wina dętki-zawiera za mało kauczuku?
Klej- właściwości sprawiają że nie absorbuje do dętki i łatki?
Wcześniej używałem tych samych łatek ale innego kleju i problemu takiego nie było, chociaż zdarzało się że łatki puszczały i trzeba było poprawiać. Teraz na tej samej dętce poprawiałem trzy razy, na ciśnieniu do 5atmosfer jeździłem, dopompowałem więcej i zeszło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to spadaj na forum dotyczące innych problemów ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dwie gumy w ciągu jednego dnia, na początku ścieżki Jana Pawła II i Długie Ogrody, co wyjąłem odłam od butelki po żubrze!
Co za złośliwe gnojki. Zamiast oddać butelkę i mieć 35 gr, wolą dokuczyć rowerzystom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Największym problemem jest że miasto Gdańsk nie sprząta, na pewno systematycznie tego nie robi. Albo to prowokacja sklepów rowerowych ;) Niektórzy oddają. Bogaci nie oddają. Problem był chyba w tym że za duże łatki dałem szersze od dętki i puszczały po jakimś czasie. Teraz albo równe a nawet mniejsze od dętki i narazie trzyma.
Kupiłem na szt u Bugi 90gr za jedną Tip Top.
Tip Top to najlepsze łatki jakie do tej pory używałem. Nigdy mi żadna łatka się nie odkleiła.
do góry