Widok

Lato z szachami

Lato z szachami Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Lato z szachami, 22 lipca 2007 - 26 sierpnia 2007 godz. 11:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czemu impreza ma tak niskie oceny?

Nie byłem i nie wiem jak tam jest, ale lubię grać w szachy i jestem z Trójmiasta, więc chętnie bym się wybrał. Stąd chciałem spytać czy niskie oceny wystawione są za słabe przygotowanie imprezy i organizację - nie wiem - brak szachów, zegarów, chaos(?) , czy może za to, że pogoda była zła albo za inne czynniki niezależne od organizatorów. Dzięki za odpowiedzi.

piter, być może wpisowe wysokie, albo tempo zawodnikom nie odpowiada. Najlepiej pojechać i się przekonać. Też zamierzam się wybrać w tą niedzielę. Nie grałem w turniejach wieki, więc mam nadzieję, że nie złoją mi skóry zbyt mocno....

mocna czwórka!

Byłem, widziałem, zagrałem :-) Naprawdę fajna sprawa. Stawiam 4+ za to, że troszkę kłopotów z organizacją było. W zasadzie można było przyjść o 11, lista startowa bowiem powstawała w ostatniej chwili, potem jeszcze też troszkę zamieszania było. Nie mniej - zegary, szachy, stoliki - wszystko dobrze przygotowane, pogoda dopisała (z frekwencją trochę gorzej, ale przez to zawody krócej trwały;), no i były NAGRODY - dla kilku zawodników ładne, duże puchary, dla pozostałych nagrody pocieszenia w postaci małych książeczek o szachach. Nie było za to wpisowego, więc grać mógł każdy, kto był na plaży :-) Gdyby trochę lepsza była frekwencja i odrobinę bardziej dopracowana organizacja byłoby na pewno 5. Ale i tak gratuluję inicjatywy organizatorom. Dobra robota!

Witam! Co prawda na ostatnim turnieju bylam tylko widzem, ale bardzo mi sie podobalo! dlatego w przyszlym zamierzam wziasc udzial... polecam i zapraszam goraco wszystkich amatorow szachow!

tak,trzymać

Mam okazję nauczyć się grać na urlopie, czyli spełniać marzenia.Coż może być lepszego! Gratulacje dla organizatorów.

Album zdjęć z imprezy.

Dziękujemy za cenne uwagi, zapraszamy do obejrzenia fotorelacji i do zobaczenia w niedzielę o godz. 11.00.

http://grubaryba.photosite.com/
..

brawo organizator

wszystko good, grałem już 2 razy, nie było mnie na ostatnim turnieju i chyba mam czego żałować- zawodniczka w stroju kąpielowym ....nono tylko czy taki strój nie rozpraszał przeciwnika???? mam pytanie czy lady wygrała jakaś gra???

ta Pani

zaskoczyła nie tylko strojem ale również grą. Zajęła drugie miejsce.

Anthrax

No wiadomo ze nie wszystko od razu bedzie na 5.
W ta niedziele zamykamy liste startowa o 10:45 i od razu gramy.

Na mnie turniej wywarł pozytywne wrażenie. Atmosfera bardzo miła, bezstresowo, słonecznie i plażowo! Organizacja bez zarzutu - 5! Grałam w dwóch turniejach i kilka razy z Arturem towarzysko i po prostu szachy we mnie "odżyły"! Gratulacje dla Organizatorów za dobry pomysł! Na tyle barów na wybrzeżu tylko jeden zajął się organizacją turnieju plażowego.

A że co? Że w stroju kąpielowym? Przecież to był turniej na plaży, więc opalanie+granie!!
Piotr, dzięki za obronę:D!

Inne tematy z forum Rozrywka

Moc Eucharystii - spotkanie formacyjne mężczyzn (10 odpowiedzi)

Zapraszamy mężczyzn - przede wszystkim w wieku od 18 do 50 r.ż. - na spotkanie ogólnopolskie,...

Piknik rowerowy (3 odpowiedzi)

Rowery to przyjemność, pasja i styl życia. Zapraszamy wszystkich pozytywnie zakręconych na temat...

ISU Junior Grand Prix Solidarity Cup 2024 (5 odpowiedzi)

Gdańsk ponownie stanie się areną rywalizacji najbardziej utalentowanych łyżwiarzy figurowych...

do góry