Widok
czemu impreza ma tak niskie oceny?
Nie byłem i nie wiem jak tam jest, ale lubię grać w szachy i jestem z Trójmiasta, więc chętnie bym się wybrał. Stąd chciałem spytać czy niskie oceny wystawione są za słabe przygotowanie imprezy i organizację - nie wiem - brak szachów, zegarów, chaos(?) , czy może za to, że pogoda była zła albo za inne czynniki niezależne od organizatorów. Dzięki za odpowiedzi.
mocna czwórka!
Byłem, widziałem, zagrałem :-) Naprawdę fajna sprawa. Stawiam 4+ za to, że troszkę kłopotów z organizacją było. W zasadzie można było przyjść o 11, lista startowa bowiem powstawała w ostatniej chwili, potem jeszcze też troszkę zamieszania było. Nie mniej - zegary, szachy, stoliki - wszystko dobrze przygotowane, pogoda dopisała (z frekwencją trochę gorzej, ale przez to zawody krócej trwały;), no i były NAGRODY - dla kilku zawodników ładne, duże puchary, dla pozostałych nagrody pocieszenia w postaci małych książeczek o szachach. Nie było za to wpisowego, więc grać mógł każdy, kto był na plaży :-) Gdyby trochę lepsza była frekwencja i odrobinę bardziej dopracowana organizacja byłoby na pewno 5. Ale i tak gratuluję inicjatywy organizatorom. Dobra robota!
Na mnie turniej wywarł pozytywne wrażenie. Atmosfera bardzo miła, bezstresowo, słonecznie i plażowo! Organizacja bez zarzutu - 5! Grałam w dwóch turniejach i kilka razy z Arturem towarzysko i po prostu szachy we mnie "odżyły"! Gratulacje dla Organizatorów za dobry pomysł! Na tyle barów na wybrzeżu tylko jeden zajął się organizacją turnieju plażowego.
A że co? Że w stroju kąpielowym? Przecież to był turniej na plaży, więc opalanie+granie!!
Piotr, dzięki za obronę:D!
A że co? Że w stroju kąpielowym? Przecież to był turniej na plaży, więc opalanie+granie!!
Piotr, dzięki za obronę:D!