Jola z Gdyni robila najlepsze lody!
Nie umiem odpowiedziec jednoznacznie gdzie teraz robia najlepsze lody.
Eskimo kiedys a dzis t odwie rozne firmy:dzis robia za slodkie lody o zbyt malej intesywnosci smaku i zapachu-nie da sie...
rozwiń
Nie umiem odpowiedziec jednoznacznie gdzie teraz robia najlepsze lody.
Eskimo kiedys a dzis t odwie rozne firmy:dzis robia za slodkie lody o zbyt malej intesywnosci smaku i zapachu-nie da sie wrzucic sztucznych aromatow-w truskawkowych musi byc duzo truskawek nawet gdyby lody nmialy byc drozsze.
Lody w Milano sa zbyt tluste,zbyt duzo w nich polepszaczy smaku-bez dodatkow nie smakuja wcale-a te dodatki kosztuja jak za zloto.
Doprawdy ne iznam firmy ktora robilaby podstawowe klasyczne smaczne lody w samku waniliowym czekoladowych czy rumowym.
Moze amerykanskie Hagenez Dazz albo zwykle lody z przybraniem w coctail barze... .
Odwolywanie sie do smakow z dziecinstwa jest dosc mylne,bo patrzymy na to przez pryzmat mlodosci.A czlowiek nei krowa w czasie zycia zmienia poglady i zmienija mu sie smaki.
zobacz wątek