Widok
Ja chodzę do dr Płazy. Moja młodsza siostra do niej chodziła, druga siostra z trójką dzieci chodzi i ja z moją dwójką również. Do każdego lekarza można mieć jakieś ale. Kiedyś byłam u dr Komornickiej, bo nasza dr była na urlopie. W moim odczuciu za anemiczna, zero energii. Za to moja koleżanka chodzi do niej ze swoimi dziećmi i jest zadowolona. Moja 1,5 roczna córka uwielbia dr Płazę. Rzadko się widujemy (całe szczęście) ale mała wbiega do gabinetu uśmiechnięta.
Maria ja chodzę z dwójką moich bliźniaków do pani Krystyny Shramm. Prywatnie , przyjmuje w gabinecie przy um w Gdańsku. Pamiętam,że raz wybrałam sie do niej bo bylam niezadowolona z pediatry na nfz, do którego zapisane były moje dzieciaki i tak zostało. Mam do niej zaufanie, łapie świetny kontakt z dziećmi tak więc maluchy nie mają stresu na widok białego fartucha.Nie przypisuje również od razu antybiotyków.
Mój mały od 5 lat chodzi do Komornickiej. Sympatyczna babka, ale czasem mam wrażenie że źle leczy, bo pół roku mój mały miał kaszel, sama ją musiałam prosić żeby dała skierowanie do alergologa, on twierdziła że może to być przeciągająca się infekcja. Po wizycie u alergologa nic nie stwierdzono, i w sumie rzeczywiście przeciągająca się infekcja była. Ale sam fakt że to ja musiałam prosić o skierowanie, mogłaby ona o tym pomyśleć żeby pod różnymi kątami przebadać dziecko.
Ale pomimo to i tak do niej chodzimy, i jest zawsze uśmiechnięta.
Raz byłam u dr Kniter, i jej nie polecam, złe wrażenie zrobiła na mnie, zero uśmiechu, do dziecka miała podejście jak do przykrego obowiązku, może to było u niej jednorazowe, ale nie była przyjemna.
Już wolę Komornicką.
U dr Płazy nigdy nie byłam to się nie wypowiem.
Ale to samemu trzeba ocenić lekarza. Bo zawsze się znajdzie ktoś kto pochwali, i zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał.
Ale pomimo to i tak do niej chodzimy, i jest zawsze uśmiechnięta.
Raz byłam u dr Kniter, i jej nie polecam, złe wrażenie zrobiła na mnie, zero uśmiechu, do dziecka miała podejście jak do przykrego obowiązku, może to było u niej jednorazowe, ale nie była przyjemna.
Już wolę Komornicką.
U dr Płazy nigdy nie byłam to się nie wypowiem.
Ale to samemu trzeba ocenić lekarza. Bo zawsze się znajdzie ktoś kto pochwali, i zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał.
Zobacz http://tragediadonbasu.pl/polecana-poradnia-specjalistyczna/ naprawdę warto.