Widok

Lena, ul. Srebrna

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
hej, czy ktoś zna salon fryzjerski LENA na ulicy srebrnej w gdansku? czy ten zaklad jest warty polecenia ? a moze ktos przedluzal sobie tam wlosy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wart, cały czas zmianieja sie fryzjerki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
po przyjściu do salonu (kupon z groupon wart 100 zł) fryzjerka pierwsze co mimo oferty (strzyżenie + modelowanie + rekonstrukcja włosów) namawiała aby nie podcinać włosów gdyż najwyraźniej wolała żreć pizze niż zająć się klientką. Z salonu wyszłam z mokrą głową bez modelowania i z tłustymi włosami (pewnie od pizzy). Stanowczo nie polecam. Drzwi w salonie były otwarte mimo niskiej temperatury. NIgdy więcej nie skorzystam z usług tego salonu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam nie polecam tego salonu byłam nie dawno na balejage ale wyszlam z tragedią na głowie zamiast rzetelnej pracy fryzjerki wyszłam z plamami i odrostami na 2cm...To już nie to samo co przychodziłam do Pani Wiolety to było niebo a ziemia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Łostowice

Zielona Park (51 odpowiedzi)

Zielona Park, jak sama nazwa wskazuje, zlokalizowana jest w okolicy licznych terenów zielonych. W...

Oxygen Park (4 odpowiedzi)

Osiedle powstanie w jednej z najmłodszych, a jednocześnie już w pełni zagospodarowanych części...

Osiedle Maćkowy Potok (16 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na wzniesieniu ulicy Wielkopolskiej (w pobliżu skrzyżowania z ulicą...

do góry