Widok

Lenn

znam to, zabawne to fakt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze teraz

http://www.newamerica.net/index.cfm?pg=article&DocID
=1202

po DocID nastepuje =1202

hyde park chowa czesc adresu ;) proba nr3

http://www.newamerica.net/index.cfm?pg=article&DocID=1202

pelny adres

czytaj szczegolnie druga polowe artykulu

ciekawy artykol o roli Brzezinskich w kampanii prez usa

czytalem w gazecie.pl iz doradcy Kerriego mowia o zniesieniu wiz
rozgladnalem sie za ludzmi po stronie kandydata

Ripley

prawdziwi mężczyźni potrafią wziąć byka za rogi. Weź i Ty swojego. Zamiast płachty możesz użyć słownika ortograficznego... ;p

pomocy sie boje :)))

Pozdrowienia dla studnecikow z kompleksem "bez wojska" lub kategoria D jak d... czyli niezdolnosci do bycia meszczyzna, ostatnio sluchalem ich wywodow w komunikazji ZKM i mialem niezly ubaw. Tylko sie nie p******cie ze strachu (oczywiscie nie chodzi o strach, ooo nieeeeee, tylko o marnowanie czasu :)))

Mieszkam sam...

...i przestało mi się to podobać...:(
Pokochać też bym chciał :P
GG 3943628

....miłosne forum.....

Witam, chcialbym zaprosic na www.love-office.com
darmowe oferty bez logowania, miłosne forum (miedzy innymi
interpretacje snow), błog, chat z grami.

Shaigan

Tym dwóm panom uciekającym nie ze swoją teczką być moze nie chce się zabrać do cięższej i mniej intratnej roboty. Starsza pani być moze wcale nie wymuszała ustąpienia jej miejsca, a miłość dwojga młodych jest normalną, ludzką miłością.
Widzimy to co chcemy widzieć. Prawda bywa różna. Jedna jedyna furtka rozumienia pozostawiona jako otwarta - to błąd.

STWOREK

TYCH DWÓCH PANÓW UCIEKAJĄCYCH SPRINTEM Z NAJWYRAŻNIEJ NIE SWOJĄ TECZKĄ, TO, BYC MOŻE, NORMALNI GOŚCIE (ha ha dobre co?) KTÓRZY NIEMAJĄ INNEJ MOŻLIWOŚCI WYŻYWIENIA RODZINY (tzw. nóż na gardle) I TO ROBIĄ TO SAMO CO ICH KOLEDZY Z WYŻSZYCH SFER, TYLKO W BARDZIEJ RADYKALNY SPOSÓB (choć ci z wyższych sfer nie mają noża na gardle, ups...).
NA DRUGIM KOŃCU TRAMWAJU KTOS USTEPUJE MIEJSCA STARSZEJ PANI...BO BABA TAK SIE PCHA (niechcąco he ) NA GOSCIA WPYCHAJAC MU KULE INWALIDZKĄ W ŻEBRA, ŻE FACET NIE WYTRZYMUJE I ODPUSZCZA...
A BLIZEJ MLODY CHLOPAK GLASZCZE WŁOSY SWOJEJ DZIEWCZYNY, A PO PRZYJŚCIU Z NIĄ DO DOMU LEJE JA PO MORDZIE, ZA COŚ TAM...
MOZNA DUŻO ZOBACZYĆ, TAK, JESLI TYLKO SIE CHCE - TYLKO NIE WSZYSTKO CO WIDZIMY JEST TYM, CZYM JEST (ole...)
UKŁONY.

Martuś

no daj, tylko nie publicznie ;) napisze Ci list z Torunia, bo to taki bezsens, że Ty do 3miasta sie wprowadzasz a ja wyprowadzam :(i brak blurpa mnie nie zachęca do piania ;) prześlę Ci zdjęcia bosssskiego nietoperka jak znajde ^_^ do zobaczenia na Twojej parapetówie.Pa :*

Kto wie???

Przepraszam a kto to jest P. Kiszczak? a jest tez P Kiszczakowa?
czy to podobnie jak u Pereszczako?
Jestem zaniepokojony chaosem w tym serialowym plenerze telewizji.
Prosze o niezwloczne wyjasnienie sprawy.
Wasz

żółty kupon

...nie, ja zdejmę sutannę , chwycę obróczki i wycwdzę przez zęby : gdzie są moje pieniądze? A w razie kłopotów przywrócę w tym jednym przypadku prawo pierwszej nocy...znaczy się porwę Lauera i zadzwonię po sodomitów...

Żółty Kuponie

tylko tyle, że Kiszczak ma dylemat, czy być na moim ślubie, czy na Lauerowym (i krzyczeć o te parę groszy, które L. jest mu jeszcze winien:>)

Kupon?!

to Lauer bierze ślub?!!!!!hehehe powiem Kiszczakowi zjawi się niewątpliwie i w stosownym momencie krzyknie nie...

Tak się zastanawiam

Jeżeli ślub Lauera i ślub Lennonki jest tego samego dnia, to co z tego wynika?

HELP!

wiecie, siedze tu w jednym takim kraju i brak mi to monciaka to magnificent mile.
siedze przed ekranem caly dzien nic tylko meteo, mesosfery, satelity i radary.. moze jeszcze kilka miesiecy.
prosze o wyrazy wspolczucia.
wasz

Agentko

co do strony RHacego ja nie cytuje lecz tworze...
hm hm hm
ale domyslam sie co boli, mianowicie niedociagniecia organizacyjne galerzystow..
w tym wypadku to tak jak tort slubny dwa metry srednicy, figurki na miejscu, deco rozowe i turkusowe pieknie i fajnie, tylko ze..
rankiem po imprezie.
sorki, drobny wypadek...
na galery z takimi!

Smucio

stronę o której piszesz już przejrzałam plus parę innych.ale organizatorzy wystawy w Gdańsku zdecydowanie się nie popisali...

Agentka

juz sie martwilem...niepotrzebnie, uf.

co do R.H. efektwne zdjecia. bylem na jego stronie
http://www.ryszard-horowitz.com/main.html
wpada w oko precyzyjna wizualizacja skojarzen, czy klisz czesto poslugujac sie metodami humorysty...

wow!