konto usunięte
89.69.209.*
(11 lat temu) 27 listopada 2014 o 21:32
@skydiver - jeśli jest to w formie koleżeńskiego spotkania, to nie można wykluczyć, że mogło być więcej osób, a kto był, o której i kiedy - to już pozostanie tajemnicą. Ba! Nie można również wykluczyć, że nie było to jednorazowe spotkanie, być może kolejne z równie sympatyczną koleżanką forumową będzie niebawem w innym miejscu i czasie. Wszystko to, co chciałbyś wiedzieć jest objęte tajemnicą korespondencji i relacji, które Ciebie (ani innych panów żądnych informacji) nie dotyczą (z całym należnym szacunkiem).
Rozumiem zaniepokojenie niektórych forumowych panów; spokojnie, nie będę organizować alternatywnych ognisk, czy rozbijać zawartych sojuszy^^
@Cross - z absurdami Sadyla nie dyskutuję. Jeśli jest faktyczny przedmiot dyskusji, bardzo proszę - a z czyimiś tezami, bardziej lub mnie egzotycznymi, dyskutować nie będę. Sadyl twierdzi, że mnie jakaś organizacja partyjna opłaca...zatem nie widzę sensu dyskusji z Sadylem, o ile się nie opamięta. Poza serwowaniem mi kąśliwych uwag, niewiele wnosi do dyskusji. Postawione przez Sadyla tezy są zwyczajnie...głupie.
Choć Ty również w dziale Motoryzacja w przedmiocie obowiązku jazdy prawą stroną się nie popisałeś. Już byłeś w ogródku, już z gąską się witałeś, aby potem coś tam wrzucić a propos wyrwanego z kontekstu mojego komentarza, nie wchodząc w dalszą polemikę w zakresie art. 16 KRD, a szkoda, bo przecież taki byłeś pewien, że gdy brakuje mi argumentów, to ucinam dyskusję.
1
7