Widok

L'entre Villes ^_^

Otworzyli nową, ciekawą i dobrze rokującą restaurację L'entre Villes. Warto by sprawdzić, co dobrego serwują i czy faktycznie dobrego. Nie lubię jadać w samotności, zatem Drogie Panie, jeśli któraś chętna na kolację w towarzystwie Halewicza, to zapraszam na PW. Obiecuję, że nudno nie będzie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
> nie jestem Jego wzorcem na żadnej płaszczyźnie

To niezaprzeczalny fakt!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bielizna rzecz gustu ale chociaż raz w czymś się zgodziliście ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To smacznego życzę :)
Sadyl, co do istoty rzeczy fakty są niezaprzeczalne...tak na marginesie. Do tego również zaliczamy "fakty autentyczne" ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Ilona
'@sadyl, więc weź przykład z kolegi :P:P:P' - ale przeciez u 'kolegi' alt + f4 nie zadzialalo :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdybym wiedziała wcześniej zapewne inaczej bym napisała ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
@Halewicz
"Biorąc pod uwagę osobę tej Pani, nie ma żadnych wątpliwości, a ja się czuję wręcz zaszczycony^^

Kolacja z pewnością będzie udana, a niektórym życiowo niespełnionym, sfrustrowanym, ociekającym jadem osobom życzę miłego dnia :-)"

Zgodnie z zasadą to już się łapie na czytanie między wierszami , zatem...

Nie ma to Hal jak samemu naładować się pozytywną energią ;) my też (przynajmniej ja) dołączam się do tych twoich osobistych życzeń , mam nadzieję że opowiesz nam co było najapetyczniejsze Pani , jej osoba czy aprowizacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czemu piszesz o sobie w liczbie mnogiej? My WDR??? o_O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
O sobie piszę - "przynajmniej ja" aczkolwiek domniemam iż na forum, a mam nadzieję że wkoło ciebie także jest sporo osób, które wbrew pozorom także tak jak ja chciałoby aby spełniły się tobie osobiste życzenia. Niczym nagannym nie jest wiara w dobro ludzi , a i tobie pewnie miło będzie gdy będziesz wiedział że nie ja sam trzymam kciuki za powodzenie tego randez-vous dla dobra i zdrowia psychicznego ogółu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uzurpowanie sobie prawa do wyrażania się jednostki w imieniu ogółu z reguły kończyło się marnie, patrząc na historię świata. Oczywiście nie odbieram Tobie prawa do samostanowienia się jedynym i światłym władcą i przewodnikiem maluczkich ale jeśli będziesz tak miły, to kierując do mnie jakiekolwiek słowa czyń to we własnym imieniu:)

Jeżeli dalej będziesz używać liczny mnogiej (w różnych konfiguracjach słownych), mogę nabrać obaw, że czujesz w sobie inne osoby, a do Pięknego Umysłu Tobie przecież daleko:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znaczy się odrzucasz zbiorowe duchowe wsparcie twojej osoby w poszukiwaniu własnego szczęścia, pytanie tylko czy nie chcesz go wcale czy oczekujesz iż każdy z osobna ma je tobie okazać ? Tak czy inaczej może to zostać odebrane jako zachowanie megalomańskie, zarozumiałe i pyszałkowate, a zarazem pogardliwe, a patrząc na historię świata to także kończyło się marnie - zatem przyjmij to co dać mogę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
normalnie casting jak w programie "Rolnik szuka żony" ;)))
Jeżeli się wie jak to ile szumu można zrobić wokół zapraszania kobiety na kolację.

I nie Halewicz, nie zazdroszczę Ci, więc możesz sobie podarować odpowiedź w tym stylu. ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak Wy nic nie rozumiecie:D...przecież ten szum jest tu najważniejszy,a Wy tak szybko dajecie się wkręcić;)....czy nie o to chodzi w wielu forumowych wątkach?żeby poszumieć?
Zauważyłam od momentu pojawienia się p.Halewicza pewną aktywność wśród osób ,które dotąd sporadycznie odzywały się ,a jak już to najczęściej w celu "dokopania" nawet tam gdzie ich nie proszą:)....p.Halewicz czyżbyś był tym przysłowiowym "kijem w mrowisko" które dotąd żyło w uśpieniu?...ale widzę ,że świetnie sobie radzisz z mrówkami:D...ps.przyjemnej kolacji:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
A gdzie poprzednia pani, odeszła panie H?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ktoś tu chyba nie jest na bieżąco ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross, każdemu według jego potrzeb:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
...tak, oczywiście ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@spoco - jak mawiali Rzymianie: its not jor faking biznes^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Cross, każdemu według jego potrzeb:)"

Był kiedyś ustrój polityczny oparty na tej tezie. Nie sprawdził się. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry