Widok

Leszek Wendt - profesor wśród instruktorów

Mam niestety dwie lewe nogi i dwie lewe ręce. Dawałem sobie na zdanie egzaminów jeden rok. Myślałem, że to będzie jak wojna w Iraku, Jednak już po 10 godzinach jazd z panem Leszkiem odblokowały się moje funkcje motoryczne. Zdałem za pierwszym razem bez dodatkowych godzin. Ale to nie wszystko. Poczułem się tak pewny za kółkiem, że w tydzień po odebraniu prawka wybrałem się na dwutygodniową podróż po bałkanach!!! I żyję!!!! Jeszcze raz dziękuję Panu Leszkowi, również za dostosowywanie grafiku do mnie. Oczywiście zajęcia teoretyczne także prowadzone były ciekawie. Pamiętajcie jednak, że teorie trzeba powtórzyć przed egzaminem, bo nie wszyscy pamiętają!
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 5

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wg mnie Pan LESZEK WENDT wcale nie jest taki 'IDEALNY ', jakim MÓGŁBY BYĆ i o którym MARZYŁAM, gdyby się przyłożył do swej pracy zawodowej.
Ma TALENT do nauczania, ale Kursantów traktuje na odwal.
Dostosowanie grafiku jazd do pracy zawodowej - to chyba jakiś ŻART... ;o
Bez komentarza, uprzednie pozytwy straciły na wartości, widocznie liczy się TYLKO kasa.
Sądzę, iż ma TALENT, ale Jego stosunek do kursantów pozostawia WIELE do życzenia.
Wiem, że na wiele Go STAĆ, ale na moim przykłdzie STRACIŁ swój urok i to tyle.
BRAK indywidualności. ;o
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Podpisuję się pod tym co napisałaś!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja rowniez zgadzam sie z poprzedniczkami !!!

Jakby Pan Leszek Wendt przylozyl sie do swojej pracy byloby o wiele lepiej i efekty bylyby wieksze! Ciagle jakies zmiany ,przekladanie godzin , spoznienia .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry