Widok

Santander Letnie Brzmienia: Mrozu, Zalewski, Sochacka, Nosowska

Opinie do imprezy: Santander Letnie Brzmienia: Mrozu, Zalewski, Sochacka, Nosowska, 11 sierpnia 2023 - 12 sierpnia 2023
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trochę mało info.

Bilety już w sprzedaży a info kto wystąpi brak. Mało mnie obchodzi kto był w poprzednich latach. Czyli kupujemy kota w worku. Standard
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

Harmonogram Letnich Brzmień 2023 - Gdańsk:
Gdańsk / 11-12.08.2023 r. / Park Zebrań Ludowych
Zalewski śpiewa Niemena, projekt specjalny babie lato, nosowska, Kaśka Sochacka, Kacperczyk, The Dumplings, WaluśKraksaKryzys, Daria ze Śląska, Natalia Przybysz, Margaret, Zalia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

czytanie ze zrozumieniem

z tekstu ... Zalewski śpiewa Niemena, projekt specjalny babie lato, nosowska, Kaśka Sochacka, Kacperczyk, The Dumplings, WaluśKraksaKryzys, Daria ze Śląska, Natalia Przybysz, Margaret, Zalia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Michałek skomentował w lutym , jak można było kupić bilet, ale bez informacji na jakiego artystę się kupuje. Czytanie ze zrozumieniem się kłąnia :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wykonawcy

Będzie Zenek i Sławomir .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

kpina

359zł ??? co tak tanio powinno być 1000zł
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może te bilety powinny być po 100 000 000?

Jestem zdumiona, że płacić trzeba z bilety. Na początku wieku były gratisowe wejścia, szkoda, ze Miasto nie chce sponsorować mieszkańcom tej rozrywki.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie bedzie wejsciowek

1 day?
patologia made in gdansk
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wielka klapa z tego będzie.
Brak wejściówek na poszczególnego artystę - mega słabe.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba było zostać dresiarą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czuję godek

wbijam bezapelacyjnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

12.08 to sobota a nie czwartek :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś to był Gdańsk Dźwiga Muzę, wejście free i gwiazdy światowego polskiego formatu.

Kiedyś to było...
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mrozu i Sochacka są w tym tygodniu na Openerze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pamiętam gdy na placu zebrań były bardzo fajne darmowe koncerty - był czas by posiedzieć ze znajomymi, by nawet wypić kupione na stacji benzynowej piwo by bez zbędnego kitrania napić się z przyjaciółmi. Wcześniej te koncerty były przy budach w Brzeźnie do czasu gdy koncert Ich Troje sprawił, że pojawiło się za dużo ludzi i imprezę trzeba było przenieść.
Szkoda, że tego typu imprezy stały się praktycznie w 100% płatne. Myślę, że dla wielu młodych dzieciaków byłaby to dobra okazja by dobrze spędzić czas. Nie każdego stać na bilety i stwierdzenie: tyle pracy w koło - nie zachwyca.
Dziwne jest to, że tego typu koncerty cenowo zrównały się już z tymi w Ergo czy choćby starym maneżu przy dużo niższym standardzie. Widać znak czasów. Jest popyt, jest podaż, Także tyle jeśli chodzi o luźne przemyślenia.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zmyłka piłka mogiłka

Festiwal będzie mocno POlityczny ( Przybysz, Zalewski, Margaret ). Będą szydzić zamiast grać. Nie idę, wolę muzykę od POlityki. Mroza z chęcią bym posłuchał, ale reszta politykierów-muzykantów-niskich-lotów go zmiażdży swoimi pseudo demokratyczno/wolnościowymi POstulatami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

A skąd wiesz, że tak będzie?? Fakt, byłam raz na Zalewskim w Maneżu to skręcał w politykę, co też mi nie pasowało. Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wolne miasto Gdańsk???

hajli hajlo będziecie śpiewać dla prezydent Dulkiewicz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rozrywka

VII Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa 2026 (3 odpowiedzi)

Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa, organizowany przez Krajową Izbę Gospodarki Nieruchomościami...

64. Bieg Westerplatte (11 odpowiedzi)

Ubiegłoroczna edycja Biegu Westerplatte pod wieloma względami przebiła wszelkie oczekiwania...

Liderki biznesu (4 odpowiedzi)

Są spotkania, z których wychodzi się z garścią wizytówek. Są też takie, po których wracasz do...

do góry