Widok
Letnie Urodziny Gdyni 2026
Opinie do imprezy: Letnie Urodziny Gdyni 2026, 22 sierpnia 2026 godz. 14:00 - 23:59
AHA
No proszę, chociaż i tak bym się nie wybrał to mnie to zszokowało:
"Wejście na teren wydarzenia będzie możliwe za okazaniem Karty Mieszkańca Gdyni. Jedna Karta Mieszkańca uprawnia do wejścia z osobą towarzyszącą."
Urodziłem się w Gdyni, czuje się Gdynianinem, codziennie jestem w Gdyni, jednak już w niej nie mieszkam i co teraz?
"Wejście na teren wydarzenia będzie możliwe za okazaniem Karty Mieszkańca Gdyni. Jedna Karta Mieszkańca uprawnia do wejścia z osobą towarzyszącą."
Urodziłem się w Gdyni, czuje się Gdynianinem, codziennie jestem w Gdyni, jednak już w niej nie mieszkam i co teraz?
Sarah
Masakra wejście tylko z kartą mieszkańca. Ja mieszkam z rodziną w Gdyni i nie mamy karty mieszkańca. Trzeba to było wcześniej ogłosić. Jednak wcześniej było napisane że dla mieszkańców i gości i nikt nie wspomniał o karcie mieszkańca. W Rumi są darmowe różne koncerty i nie potrzeba karty. Po prostu żenada.
Kto?
Wymyślił tę bzdurę ze wstępem na kartę mieszkańca? Chyba ktoś komu zależy na totalnym popsuciu wizerunku Gdyni. Przyjeżdża do mnie siostra z dwiema córkami - nastolatkami, fankami Sanah. Mamy losować która wejdzie? Jak to w ogóle będzie wyglądało? Postawią policję czy może wojsko żeby broniło wstępu?