Widok

Letnie Urodziny Gdyni 2026

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Letnie Urodziny Miasta będą okazją do spotkań i wspólnego świętowania. Na mieszkańców i gości czekają koncerty, Park Centralny w urodzinowej odsłonie i najdłuższy urodzinowy stół w historii miasta. Wieczorem na Molo Południowym zagra sanah, z kolei na Skwerze Arki Gdynia wystąpi m.in. Young Igi.Przez cały jubileuszowy rok świętujemy historię miasta i ludzi, którzy od stu lat tworzą Gdynię. Po ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Letnie Urodziny Miasta będą okazją do spotkań i wspólnego świętowania. Na mieszkańców i gości czekają koncerty, Park Centralny w urodzinowej odsłonie i najdłuższy urodzinowy stół w historii miasta. Wieczorem na Molo Południowym zagra sanah, z kolei na Skwerze Arki Gdynia wystąpi m.in. Young Igi.Przez cały jubileuszowy rok świętujemy historię miasta i ludzi, którzy od stu lat tworzą ...
więcej

Srebrzysko szuka swojego klienta..

Gdzieś im zaginął i do tego zabrał służbowy kaftan

Wejscie dla posiadaczy karty mieszkanca gdyni

Ale bieda. To nawet festyniara z gdanska nie robi takich ograniczeń. Kasiorek jest po prostu słaba.
Rozumiem, ze strefa VIP tez bedzie sprawdzana czy maja kartę mieszkańca.
A Sanah? Czy jej tez na szybko wyrobią kartę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pokaz dronów

A gdzie ten spektakularny pokaz dronów na 100 lecie Gdyni ogłaszany od stycznia na stronie UM?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem pracownikiem UM

Ja jestem pracownikiem urzędu..ale nie jestem już mieszkanką:( całe życie jednak z Gdynią od urodzenia...przyjdzie mi prosić kogoś z kartą o możliwość towarzyszenia..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic, olej to wydarzenie.

Mieszkam w Gdyni od 4 lat, ale nie miałem potrzeby wyrabiania karty mieszkańca. Dzięki Gdynia, że mogę świętować urodziny miasta w którym mieszkam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

podatkow nie placisz w gdyni wiec maja cie wiesz gdzie

mam to samo, nawet meldunek mam w gdyni ale mieszkam gdzie indziej chetnie bym przyjechal ale nie chca takich jak my
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Możesz nadal rozliczać podatki w Gdyni i otrzymać Kartę Mieszkańca
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem ,ze jedynie na koncert Sanah wejscie za okazaniem Karty Mieszkanca!

Reszta- wstep wolny! To ok!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ile miasto zapłaciło za tę reklamę? Kosiorek powinna oddać za to z własnej kieszeni.

Miala zmniejszyć długi, a wydajemy krocie na jej PR
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

niekórzy gdynianie płacą podatki w urzedzie skarbowym i chociażby za to mogą wejść za darmo na ten koncert
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

100 lecie

A pani ksiorek będzie można spotkać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zostaliśmy wycyckani bez wazeliny

Kosiorek tak wlasnie szanuje ludzi morza...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

AHA

No proszę, chociaż i tak bym się nie wybrał to mnie to zszokowało:
"Wejście na teren wydarzenia będzie możliwe za okazaniem Karty Mieszkańca Gdyni. Jedna Karta Mieszkańca uprawnia do wejścia z osobą towarzyszącą."

Urodziłem się w Gdyni, czuje się Gdynianinem, codziennie jestem w Gdyni, jednak już w niej nie mieszkam i co teraz?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

[lead]Letnie Urodziny Miasta będą okazją do spotkań i wspólnego świętowania. Na mieszkańców i gości czekają koncerty, Park Centralny w urodzinowej odsłonie i najdłuższy urodzinowy stół w historii miasta. Wieczorem na Molo Południowym zagra sanah, z kolei na Skwerze Arki Gdynia wystąpi m.in. Young Igi.Przez cały jubileuszowy rok świętujemy historię miasta i ludzi, którzy od stu lat tworzą ...
więcej
do góry