Widok
Forum
Nowy wątek Zaloguj
Forum » Dzielnice i Osiedla » Bojano
lewiatan Bojano
Bojano
~......
(1 sekunda temu)
Pani Anetko po co się żalic na forum po prostu są inne sklepy w których może Pani robić zakupy..A co Do Pani Iwony jest miła osoba i zawsze usmiechnietą
co do pracowników niedzielnych nie powinno ludzi interesować na jakich zasadach maja otwarte..cieszmy się że Lewiatan jest otwarty ..szacunek dla tych Pan..
Nowy wątek Zaloguj
Forum » Dzielnice i Osiedla » Bojano
lewiatan Bojano
Bojano
~......
(1 sekunda temu)
Pani Anetko po co się żalic na forum po prostu są inne sklepy w których może Pani robić zakupy..A co Do Pani Iwony jest miła osoba i zawsze usmiechnietą
co do pracowników niedzielnych nie powinno ludzi interesować na jakich zasadach maja otwarte..cieszmy się że Lewiatan jest otwarty ..szacunek dla tych Pan..
A ja jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Iwony. Jestem ciekawa jak Pani by się ruszała na mięsnym stojąc tam 12 godzin gdzie ruch sami wiemy jaki tam w niedziele jest... jeśli Pani nie lubi czekać w kolejce i lubi szybka obsługę to proponuje zrobić w tygodniu zakupy a nie w niedziele kiedy wszystkie inne sklepy są zamknięte.
Warto by było popracować trochę na takim stanowisku i przy takim ruchu :) pani ma prawo do zmęczenia i nie musi przez 12 godzin pracować na pełnych obrotach :) coś o tym wiem ... ci najszybsi klienci zazwyczaj kompletnie nie radzą sobie na stanowiskach samoobsługowych, ale najlepiej im zawsze ponarzekać na kogoś ️ Wolałabyś nie wiedzieć co tacy pracownicy mają do powiedzenia o klientach... nikt tego nie mówi głośno, a szkoda