Widok
Liczy się jakość ,nie ilość...
Jedyne co mi się spodobało w tym klubie to obsługa,miła i uśmiechnięta.Brak zamknięć w toaletach.Bardzo nie podobała mi się reakcja ochrony,a raczej jej brak.Wchodząc do klubu na początku myślałam że można czuć się bezpiecznie patrząc na liczebność ochroniarzy,a przecież tego głównie również się oczekuje,jednak jak widać nie liczy się ilość ale jakość.Wychodząc z klubu zaledwie kilka metrów od wejścia szarpało się 2ch mężczyzn,okrwawionych i uwaga-reakcja ochrony-brak!Czekałam ze narzeczonym na taksówkę,w tym czasie szamotanina przeniosła się tuż pod wejście do lokalu,panowie byli dość postawnej budowy i w trakcie szarpaniny zaczęli się na mnie przewracać,więc narzeczony przytrzymał ich,po czym po niecałej minucie podszedł do Nas ich kolega i zapytał się narzeczonego ,,czy ma jakiś problem'' i zaczęła się krótka wymiana zdań i tłumaczenie całej sytuacji z mojej strony żeby uniknąć darmowego ,,zarobienia w twarz''.Reakcja ochrony?Kompletnie żadna.Czy przed wejściem do klubu nie obowiązuje ich utrzymanie porządku?Z tego co się dowiedziałam niestety,powinni zareagować,jednak tak się nie stało.Byłam w klubie 1 szy raz i szczerze powiem że po tej sytuacji nie wiem czy zajrzę ponownie.
Moja ocena
FACE Club Gdynia
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6