Widok

Lidl i centrum handlowe?

Co budują kolo Biedronki? Lidl, Pepco, Kik i inne City w naszej mokrej wsi?

Na kiedy?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

to fajnie synka wychowujesz, zapewne słówka poznał od tatusia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

głodnemu chleb na myśli .Słówko ze szkoły. I chodzi tu o bałagan. Innego znaczenia tego słowa na szczęście nie zna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

ta cała aGata to jakiś pustak do kwadratu. Wylewa żale i pisze bzdury na forum. Musi mieć strasznie smutne życie. Płacz na Banino, płacz na inwestycje, płacz na wszystko. To, że żle sobie życie ułożyłaś i masz depresję , bo ch...mąż, dziecko Cię denerwuje i szereg to nie villa to umowmy się nie jest winą Banina i społeczeństwa zamieszkującego tutaj.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak i jeszcze syn sepleni , a to złe, okropne Banino nie ma McDonaldsa, KFC, Galerii Bałtyckiej i autostrady do każdego z miejsc gdzie jechać. Trzeba jeszcze płacić za prąd i ogrzewanie, a Trudne sprawy w kółko powtarzają, bo Okil nowych odcinków nie zrobił
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo to sfrustrowana baba jest, mitomanka co udaje kogoś kim nie jest. Kto daje wiarę tym wpisom.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ha ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

proszę jak jesteś taki odważny możemy się spotkać .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Antyrolnik , nie mieszkam w szeregu , tylko w dużym domu, to po pierwsze.Pustak to Ty, to po drugie. Nigdy nie narzekalam na męża i dzieci, to po trzecie, po czwarte niezła z Ciebie cio...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

A po 5 wylewam zale tylko na Banino ( tylko i wyłacznie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Już Ci ktoś kiedyś napisał smaruj wrotki i zjeżdżaj. Stale ludzi wyzywasz od świń albo ,ze w kurnikach mieszkaja. Idiotko myślisz ,że w Baninie tylko ty mieszkasz w duzym domu.Dokuczasz na forum innym młodym kobietom a sama jesteś KURĄ DOMOWĄ . Jesteś zwykła chamką co siedzi w domu a frustracje wylewa na forum. I przestań straszyć i obrażać mieszkańców Banina bo ludzie nic złego Tobie nie zrobili. Jak masz problemy emocjonalne to są od tego lekarze specjaliści.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dawaj śmiało gdzie podjechać pod ten duży dom. Porozmawiamy . Jak narzekasz na Banino to jak tu się znalazłas pustaczku jak nie ma wymarzonego McDonalda. c*ote to pewnie masz męża skoro tak Ci źle,niedobrze . PS nie smarkaj za dużo , bo zmienne IP mi wystarczy, aby Cię namierzyć i kultury nauczyć pustaczku
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Antyrolnik , prawdę piszesz. Może ostro ale ona inaczej nie zrozumie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a proszę bardzo zapraszam ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

dopiero bym Ci wstydu narobila, jakbyś w podskokoch uciekal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

a poza tym popracuj nad myśleniem, to że napisalam McDonald's to nie znaczy , że mi go brakuje. To była ironia.

Zuzia, Ania, Abc czy jak tam się podpisujesz, znów przy mnie?

Ja Cie od idiotek nie wyzywam, to że napisałam Ci kiedyś o maluszkowie to po prostu wszędzie Twoje IP przy mnie. juz dawno Ci pisałam, że masz mój kompleks Zuziu, Aniu, Abc i Anonimie, bo tsk się podpisujesz. Ty zaczelas mnie pierwsza wyzywać,

Jakim kobietom na forum dokuczam?Zabolało Cie to, że napisałam, że nie powinno się dzieci posylac do żłobka Aniu, Anonimie, Zuziu i Abc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty Agata ...po pierwsze zbierz cztery litery do dobrego psychiatry się wybierz ....chodziarz nie sadze by to pomogło ....niestety za późno ....po drugie ...się wyprowadź jak ci Banino nie pasuje ....to może ci to pomoże + dobry psychiatra...czy ty nie widzisz, ze reszta forumowiczów jakoś nie lajkuje cie, czyli myśli trochę inaczej jak ty? a to znaczy , ze to z tobą jest coś nie tak...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale gdzie ku***a podaj adres...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry