Widok
Max do tej pory to Gdynia Horyda i Karwiny za Kubicia, Banino, 2 razy Straszyn, Kowale,B anino, Morena, Tczew Suchostrzygi, 2 razy Zukowo,P rzodkowo. Lawaro oddało Dziemiany Biedronce, teraz Chwaszczyno od 29 Maxowi, Witawa, Suchanino, Ujeścisko. Ogólnie Lawaro chciało mieć docelowo 60 sklepów blisko Biedronki, ale nie wyszło. WK ma też Biedronki franczyzowe m.in. Borkowo, Czarna Woda, Czarna Dąbrówka na Południu gdzieś k/ Bielsko Białej.
Maja nikt tu o Lidlu w Straszynie nie pisze tylko o analogicznej sytuacji Maxa w Straszynie, który mimo małego sklepu za Orlenem obok Lidla i Biedronki otworzył drugi większy, bo inwestor lokal zbudował . Fakt , że inwestor KI budował też sklepy dla Lidli m.in. w Pruszczu vis a vis swojego pawilonu handlowego )m.in.jest tam Media Expert czy CCC, Fresh) przy rondzie na wylotówce na Rokitnicę. CZY POWIĄZANY BYŁ Z Budową tego w Rotmance. Temat Lidla w Baninie się przewinął , ale każdy w temacie wie, że szybko (zbyt mała działka) się rozsypał, a to, że dopiero później temat ujrzał światło dzienne to pewnie zagrywka , aby pomieszczenia do sprzedaży nie straciły na wartości. Z tego co się orientuje temat Fresha też odpadł, gdzieś od tego inwestora na Południu odebrali lokale (kupili). Strzał MK
ta cała aGata to jakiś pustak do kwadratu. Wylewa żale i pisze bzdury na forum. Musi mieć strasznie smutne życie. Płacz na Banino, płacz na inwestycje, płacz na wszystko. To, że żle sobie życie ułożyłaś i masz depresję , bo ch...mąż, dziecko Cię denerwuje i szereg to nie villa to umowmy się nie jest winą Banina i społeczeństwa zamieszkującego tutaj.
Już Ci ktoś kiedyś napisał smaruj wrotki i zjeżdżaj. Stale ludzi wyzywasz od świń albo ,ze w kurnikach mieszkaja. Idiotko myślisz ,że w Baninie tylko ty mieszkasz w duzym domu.Dokuczasz na forum innym młodym kobietom a sama jesteś KURĄ DOMOWĄ . Jesteś zwykła chamką co siedzi w domu a frustracje wylewa na forum. I przestań straszyć i obrażać mieszkańców Banina bo ludzie nic złego Tobie nie zrobili. Jak masz problemy emocjonalne to są od tego lekarze specjaliści.
Dawaj śmiało gdzie podjechać pod ten duży dom. Porozmawiamy . Jak narzekasz na Banino to jak tu się znalazłas pustaczku jak nie ma wymarzonego McDonalda. c*ote to pewnie masz męża skoro tak Ci źle,niedobrze . PS nie smarkaj za dużo , bo zmienne IP mi wystarczy, aby Cię namierzyć i kultury nauczyć pustaczku
Ty Agata ...po pierwsze zbierz cztery litery do dobrego psychiatry się wybierz ....chodziarz nie sadze by to pomogło ....niestety za późno ....po drugie ...się wyprowadź jak ci Banino nie pasuje ....to może ci to pomoże + dobry psychiatra...czy ty nie widzisz, ze reszta forumowiczów jakoś nie lajkuje cie, czyli myśli trochę inaczej jak ty? a to znaczy , ze to z tobą jest coś nie tak...
Szanowni forumowiecze
Od jakiegoś czasu mamy do czynienia z niewybrednymi komentarzami ze strony osoby o niku AGATA.
Osoba ta nagminnie wyzywa nas mieszkańców od świń od ludzi co mieszkają w kurnikach, chlewach a ona w wielkim domu. Obraża młode kobiety, mężczyzn. Banino stało się jej obiektem pogardliwych wpisów itp. Proponuje nie odpisywać temu komuś bo uważam ,że ta osoba to mitomanka albo faktycznie ktoś kogo leczyć trzeba.
Od jakiegoś czasu mamy do czynienia z niewybrednymi komentarzami ze strony osoby o niku AGATA.
Osoba ta nagminnie wyzywa nas mieszkańców od świń od ludzi co mieszkają w kurnikach, chlewach a ona w wielkim domu. Obraża młode kobiety, mężczyzn. Banino stało się jej obiektem pogardliwych wpisów itp. Proponuje nie odpisywać temu komuś bo uważam ,że ta osoba to mitomanka albo faktycznie ktoś kogo leczyć trzeba.
Chociaż byś się nie ośmieszała"od dawna nic nie piszę na banino" codziennie zamieszczasz od kilku do kilkunastu wpisów w różnych wątkach,oczywiście poza baninem też się udzielasz ale na baninie jako Tomasz Agata asia anonim Ola jak ci pasuje więc trochę honoru.
Jak nie masz gdzie wstawić swojego ego to sama zaczynasz temat...
Jak nie masz gdzie wstawić swojego ego to sama zaczynasz temat...
Nic nie wiesz o IP jak większość tej gawiedzi,nie kompromituj się,jak chcesz to mogę opublikować kilka wątków ,tylko dobrze to przemyśl.
Masz działkę w Gdańsku się budujesz i prawie przeprowadzasz,tylko czy rozmawiałaś o tym ze swoim niby mężem,czy on wie co wyrabiasz w czasie gdy niby gotujesz,sprzątasz i opiekujesz się synkiem?
Pokazujesz mu codziennie jak wraca z tej pracy jaka jesteś mądra na forach?
On zapewne jest bardzo dumny,jaka jesteś elokwentna i obrotna,to ukrainkę zamelduję to komuś się zrzygam do kaszy...
Pozdrawiam i więcej pokory bo coś mi tu zalatuje wielkimi problemami,pamiętaj o energii,ona zawsze wraca.
Kończę te głupoty bo jak widać można się zniżyć do każdego poziomu w emocji,więcej nie będe pisał,jak coś to w realu.
Masz działkę w Gdańsku się budujesz i prawie przeprowadzasz,tylko czy rozmawiałaś o tym ze swoim niby mężem,czy on wie co wyrabiasz w czasie gdy niby gotujesz,sprzątasz i opiekujesz się synkiem?
Pokazujesz mu codziennie jak wraca z tej pracy jaka jesteś mądra na forach?
On zapewne jest bardzo dumny,jaka jesteś elokwentna i obrotna,to ukrainkę zamelduję to komuś się zrzygam do kaszy...
Pozdrawiam i więcej pokory bo coś mi tu zalatuje wielkimi problemami,pamiętaj o energii,ona zawsze wraca.
Kończę te głupoty bo jak widać można się zniżyć do każdego poziomu w emocji,więcej nie będe pisał,jak coś to w realu.
Wiesz jak się nazywa sytuacja w której chcesz skłamać a mówisz prawdę w brew sobie?
Wiem dużo o IP i nie chce mi się tłumaczyć pewnych oczywistości,myśl sobie co chcesz,ale tu nie chodzi tylko o te numerki ktore masz przy wpisie,do tego trzeba dodac kilka innych zmiennych i wiadomosci gdzie szukac prawdy no ale to jak skonczysz szkołę...
Ktore to ja nie pisałem,bo mnie tam nie było ,albo ,byłem kimś innym.
Wiem dużo o IP i nie chce mi się tłumaczyć pewnych oczywistości,myśl sobie co chcesz,ale tu nie chodzi tylko o te numerki ktore masz przy wpisie,do tego trzeba dodac kilka innych zmiennych i wiadomosci gdzie szukac prawdy no ale to jak skonczysz szkołę...
Ktore to ja nie pisałem,bo mnie tam nie było ,albo ,byłem kimś innym.