Widok
Lidl na kołobrzeskiej w Gdańsku
Klienci oraz obsługa sklepu bez masek. Szanuje wybór tych,którzy nie chcą się szczepić. To jest Wasza decyzja. Ja mam zamiar przyjąć niebawem 3 dawkę. Proszę tylko o jedno zakładajcie maski w zamkniętych przestrzeniach publicznych. To naprawdę nie jest dużo,a może uchronić innego człowieka przed zakażeniem,respiratorem czy śmiercią.
Dziękuje.
więcej
Dziękuje.
więcej
A co to da ?
Kontakt jest wszędzie .
Będę chodzić w maseczce i co wystarczy że dziecko chodzi do szkoły a tam non stop ktoś z nauczycieli chory ( a zaszczepieni ) dziecko po kontakcie przynosi do domu , klasa na kwarantannie i tak jest we wszystkich szkołach co da mi ta maska w sklepie ???
Szanuje każdego decyzje ;, jest wybór jeśli ktoś az tak się lęka są szczepionki .
Żyjcie ludzie bez strachu to już tak dkugo trwa ze niech każdy znajdzie swój złoty środek i oby do wiosny ;)
Kontakt jest wszędzie .
Będę chodzić w maseczce i co wystarczy że dziecko chodzi do szkoły a tam non stop ktoś z nauczycieli chory ( a zaszczepieni ) dziecko po kontakcie przynosi do domu , klasa na kwarantannie i tak jest we wszystkich szkołach co da mi ta maska w sklepie ???
Szanuje każdego decyzje ;, jest wybór jeśli ktoś az tak się lęka są szczepionki .
Żyjcie ludzie bez strachu to już tak dkugo trwa ze niech każdy znajdzie swój złoty środek i oby do wiosny ;)
To może siedź w domu i nie wychodzi wgl bo sie zarazisz a ją chcesz szczep się nawet 10dawkami.jak wierzysz w takie brednie co PiS mowi i tv zacznij myslec bo zostało malo czasu a propo wynaleźli nowa mutacją wiec uważaj zebys się nie zaraził.
Kolejny co wierzy w dobro maseczek i szczepienia co nic nie chroni a maseczki szkodzą ludzia
Kolejny co wierzy w dobro maseczek i szczepienia co nic nie chroni a maseczki szkodzą ludzia
Misia uszanuj mój wybór ze chodzę bez maski ;) tak chce żyć ;) to mój wybór . Twoim wyborem było zaszczepić się to czego się boisz ?
Niech każdy zadba o siebie .
Uśmiechajmy się i nie dajmy sie podzielić ;)
Wszystkiego dobrego dla Wszystkich zaszczepionych , niezaszczepionych , z maseczkami i tych bez maseczek .
Pięknego weekendu ;)
Niech każdy zadba o siebie .
Uśmiechajmy się i nie dajmy sie podzielić ;)
Wszystkiego dobrego dla Wszystkich zaszczepionych , niezaszczepionych , z maseczkami i tych bez maseczek .
Pięknego weekendu ;)
A mnie martwi inna sprawa ;(
Ludzie się omijają , nie uśmiechają się do siebie , patrzą z pogarda na innych ;(
Jak ide uśmiechnięta patrze miło na ludzi to oni patrzą na mnie jak na wariata rzadko kto odwzajemni mój uśmiech i jeszcze ten podział , na te szczepienia , maseczki ;(
Dajecie sie łapać na to wszystko zamiast cieszyć się zyciem i być miłym dla ludzi .
Ludzie się omijają , nie uśmiechają się do siebie , patrzą z pogarda na innych ;(
Jak ide uśmiechnięta patrze miło na ludzi to oni patrzą na mnie jak na wariata rzadko kto odwzajemni mój uśmiech i jeszcze ten podział , na te szczepienia , maseczki ;(
Dajecie sie łapać na to wszystko zamiast cieszyć się zyciem i być miłym dla ludzi .
Widziałaś na YouTubie jak gościu testuje różne maski za pomocą liquidow?
Każda maska przepuszcza dym na potęgę, wirusy sa kilkadziesiat razy mniejsze od dymu.
Te maski w niczym nie pomagają.
Bez odpowiedniej wentylacji wirus będzie w zamkniętym pomieszczeniu. A do tego ludiz jest jeszcze gęsto i w niczym nie pomoże.
Każda maska przepuszcza dym na potęgę, wirusy sa kilkadziesiat razy mniejsze od dymu.
Te maski w niczym nie pomagają.
Bez odpowiedniej wentylacji wirus będzie w zamkniętym pomieszczeniu. A do tego ludiz jest jeszcze gęsto i w niczym nie pomoże.
Nikogo przed niczym nie uchroni
Nie ma ani jednego badania naukowego wskazującego skuteczność masek ale za to jest mnóstwo mówiących że maseczki nie chronią przed wirusem .sami politycy którzy nam każą nosić nie robią tego poza kamerami .Ostatnio nawet doradca rządowy otwarcie powiedział że to tylko symbol
Można się pomylić
Odżywiam się zdrowo, dużo się ruszam. Suolementuje co trzeba, spożywam imbir kurkumę i inne takie. I co? Zaraziłam się tym koronawirusem, chorowałam, po 2 tygodniach dochodzę do sprawności. Gdzie się zaraziłam? Nie wiem, ale wiem jedno. Wszędzie chodziłam bez maski. Nie wierzyłam w wirusa w pandemie. Ale jak widać każdego może dorwac. Dbajcie o siebie. Te parę minut w masce w sklepie czy komunikacji może wyjść na dobre. Pozdrawiam i proszę bez hejtu bo to samo zycie.
Ja chodzę w masce a wirusa mi dziecko ze szkoły przyniosło od zaszczepionej nauczycielki !!!!
Jaki wniosek ? Po co mi maska w sklepie ! Nie uciekniesz zakażenia , każdy musi jeden przejdzie lepiej drugi gorzej !
Tez się zdrowo i aktywnie prowadzę i przeszłam lekko i nie będę nosić zadnej maski jak ktoś się boi niech się szczepi !
Jaki wniosek ? Po co mi maska w sklepie ! Nie uciekniesz zakażenia , każdy musi jeden przejdzie lepiej drugi gorzej !
Tez się zdrowo i aktywnie prowadzę i przeszłam lekko i nie będę nosić zadnej maski jak ktoś się boi niech się szczepi !