Widok

Lidl na kołobrzeskiej w Gdańsku

Klienci oraz obsługa sklepu bez masek. Szanuje wybór tych,którzy nie chcą się szczepić. To jest Wasza decyzja. Ja mam zamiar przyjąć niebawem 3 dawkę. Proszę tylko o jedno zakładajcie maski w zamkniętych przestrzeniach publicznych. To naprawdę nie jest dużo,a może uchronić innego człowieka przed zakażeniem,respiratorem czy śmiercią.
Dziękuje.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

100 % Prawdy !
popieram tę opinię 222 nie zgadzam się z tą opinią 97

To sobie zakładaj.
popieram tę opinię 158 nie zgadzam się z tą opinią 251

Jak jestes chory to zakrywaj twarz

Jak mi nic nie dolega czemu mam się zakrywac ?
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 51

Bo nie wiesz czy jesteś chory. Zarazasz 3 dni przed wystąpieniem objawów
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 13

ach tak więc wszyscy jesteśmy chorzy nie ma już zdrowych ale wam mózgi przeorali wy durnie
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 24

Dajcie już spokój !
Nie da się uniknąć zarażenia !
Sklep , praca, komunikacja , rodzina , szkoła No nie da się ! Jak nie tu to tam .
Misia jeśli jesteś zaszczepiona to czego się boisz ?
Buziaczki ;)
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 22

I co dajecie łapki w dol ?!?
Taka prawda chyba ze nie macie kontaktów i tylko po zakupy wychodzicie No cos większość zyje normalnie i musi zarobić na te zakupy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szanujmy się wzajemnie.

Ja szanuję twój wybór szczepienia, też jestem po, ale ty szanuj moją wolną wolę i samodzielność w podejmowaniu decyzji odnośnie mojego zdrowia i nie wymuszaj na mnie zakładania maseczki.
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 35

Maseczka nie chroni Ciebie, tylko osoby z którymi się stykasz. Chroni innych przed tym co wydychasz.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Że co? Jak kawałek bawełny czy innego materiału zatrzyma wirusa? Wystarczy podstawowa wiedza biologiczna żeby to wiedzieć. Załóż maseczkę za mnie i sobie wdychaj to co wydychasz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

To jeszcze trzeba mieć podstawową wiedzę biologiczną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I bardzo dobrze
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jak przeszkadza to idź do innego sklepu
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 25

A co to da ?
Kontakt jest wszędzie .
Będę chodzić w maseczce i co wystarczy że dziecko chodzi do szkoły a tam non stop ktoś z nauczycieli chory ( a zaszczepieni ) dziecko po kontakcie przynosi do domu , klasa na kwarantannie i tak jest we wszystkich szkołach co da mi ta maska w sklepie ???
Szanuje każdego decyzje ;, jest wybór jeśli ktoś az tak się lęka są szczepionki .
Żyjcie ludzie bez strachu to już tak dkugo trwa ze niech każdy znajdzie swój złoty środek i oby do wiosny ;)
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 8

To może siedź w domu i nie wychodzi wgl bo sie zarazisz a ją chcesz szczep się nawet 10dawkami.jak wierzysz w takie brednie co PiS mowi i tv zacznij myslec bo zostało malo czasu a propo wynaleźli nowa mutacją wiec uważaj zebys się nie zaraził.
Kolejny co wierzy w dobro maseczek i szczepienia co nic nie chroni a maseczki szkodzą ludzia
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 22

A skąd to wiesz?

Od znajomych czy z tzw. "niezależnych" mediów?
Następnym razem sprawdź kto tworzy te niezależne media a może otworzą ci się oczy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Misia uszanuj mój wybór ze chodzę bez maski ;) tak chce żyć ;) to mój wybór . Twoim wyborem było zaszczepić się to czego się boisz ?
Niech każdy zadba o siebie .
Uśmiechajmy się i nie dajmy sie podzielić ;)
Wszystkiego dobrego dla Wszystkich zaszczepionych , niezaszczepionych , z maseczkami i tych bez maseczek .
Pięknego weekendu ;)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 19

a dla tych co koniecznie w sklepie bez maski

proszę dbać o higienę jamy ustnej. ...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jestem po pierwszej komunii i bierzmowaniu. Mam prośbę, po wejściu do sklepu przeżegnajcie się. To na prawdę nie jest dużo, a może uchronić innego człowieka
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13

A chrzest gdzie ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację, trzy dawki przyjęte i życie wieczne zapewnione

Czy nie jest dla was dziwne to że jak robią wymaz to patyczkiem są prawie w żołądku a tu każą zakładać maseczki bo można zarazić

Wiec uważam że po prostu nie kichajcie na siebie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dajcie na luz bo strach was zabije prędzej niż wirus .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 9

Daj spokój tej obsłudze .
Maja szyby a Ty maskę .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzecia dawka

I Twoja trzecia dawka nie zadziała, bo ja nie przyjąłem swojej pierwszej dawki, oddycham świeżym powietrzem, odżywiam się zdrowo i zażywam dużo aktywności w ciągu dnia, nie tylko na trasie kanapa - kuchnia - kanapa.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 14

Nie będę zakładał. I co mi zrobisz?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14

Juz jest nas dwoch

I co teraz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Trzech!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

uyt

Sczep się ile razy chcesz, nie jest udowodnione, że szczepienia chronią przed chorobą. Propaganda strachu jest siana, że szczepieni zarażają. Za parę lat okaże się, że szczepienia wywołały nowe groźne choroby. Eksperymenty są to na ludziach.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

maski

a skąd domniemanie że osoby bez masek się nie szczepią. Ja niedługo zaszczepię się 3 dawką i chodzę bez maski.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

A mnie martwi inna sprawa ;(
Ludzie się omijają , nie uśmiechają się do siebie , patrzą z pogarda na innych ;(
Jak ide uśmiechnięta patrze miło na ludzi to oni patrzą na mnie jak na wariata rzadko kto odwzajemni mój uśmiech i jeszcze ten podział , na te szczepienia , maseczki ;(
Dajecie sie łapać na to wszystko zamiast cieszyć się zyciem i być miłym dla ludzi .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam tak samo,lecz czasem zdarzy się że ktoś odwzajemni uśmiech ,osobiscie nie uśmiecham się tylko do tych co maskach po ulicy chodząb,dla mnie to przykladni pacjenci szpitali psychiatrycznych,chorzy ludzie którym wmówi się wszystko...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Demokracja

Jak zaszczepiony to czego się bać? Bardziej zaszczepieni się boją, śledzą tą pseudopandemie i rozsiewają strach. Nie zaszczepieni mają to w nosie i żyją jak chcą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cytując Piłsudskiego

Narud wspaniały, tylko ludzie ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szadulki

Smrut aż oczy lzawia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To byl norwid.Krajem jestesmy wspanialym ale spoleczenstwem zadnym.

to po co się szczepić skoro tak samo można się zarazić :) a nie, przepraszam, łagodniejsze objawy. Szczepiony/nieszczepiony zaraża tak samo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Maseczka za złotówkę uchroni przed wirusem xd co ta telewizja wam z mózgów zrobiła
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Juz o tych na dnie nie mówię bo nimi można sterować za pomocą 500+, ale beka ze ludzie z wyższym wykształceniem dali się tak nabrać na te żarty.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak cię tata traktował, kiedy byłeś mały?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widziałaś na YouTubie jak gościu testuje różne maski za pomocą liquidow?
Każda maska przepuszcza dym na potęgę, wirusy sa kilkadziesiat razy mniejsze od dymu.
Te maski w niczym nie pomagają.
Bez odpowiedniej wentylacji wirus będzie w zamkniętym pomieszczeniu. A do tego ludiz jest jeszcze gęsto i w niczym nie pomoże.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzięki za cynk gdzie można w spokoju robić zakupy :)

Od kiedy szmata aka. maseczka chroni przed zakażeniem? Nie chroni i jest to napisane nawet na waszych maskach!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

To jak masz szczepionkę, która chroni przed wirusem, to po co zmuszasz innych do zakładania maseczek? Tobie nic nie grozi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy tutaj ktoś kogoś do czegoś zmusza ?

Miki

A pilsudzki był gejem??

Szczepisz się to przecież jesteś bezpieczny :)

Weźcie dajcie

Już spokoj z tym.koronawirusem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaszczepiony jesteś to po co ta panika.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

I git

Tak powinno byc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maseczka

Jak pisze producent...Maseczka nie chroni przed wirusem...podwazasz wytyczne producenta???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zakładać to powinni klienci

którzy wchodzą przeważnie na max pół godziny a nie pracownicy robiący fizycznie po 8-10h bo fizycznie to jest niemozliwe tyle czasu w masce bez uszczerbku na zdrowiu.

Precz z maskami!

Jak chcesz to noś ale daj innym wybór. Maski nie chronią przed wirusem. To już dawno zostało stwierdzone! Maską możesz sobie zrobić krzywdę

Nikogo przed niczym nie uchroni

Nie ma ani jednego badania naukowego wskazującego skuteczność masek ale za to jest mnóstwo mówiących że maseczki nie chronią przed wirusem .sami politycy którzy nam każą nosić nie robią tego poza kamerami .Ostatnio nawet doradca rządowy otwarcie powiedział że to tylko symbol
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Można się pomylić

Odżywiam się zdrowo, dużo się ruszam. Suolementuje co trzeba, spożywam imbir kurkumę i inne takie. I co? Zaraziłam się tym koronawirusem, chorowałam, po 2 tygodniach dochodzę do sprawności. Gdzie się zaraziłam? Nie wiem, ale wiem jedno. Wszędzie chodziłam bez maski. Nie wierzyłam w wirusa w pandemie. Ale jak widać każdego może dorwac. Dbajcie o siebie. Te parę minut w masce w sklepie czy komunikacji może wyjść na dobre. Pozdrawiam i proszę bez hejtu bo to samo zycie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

W końcu ktoś napisał coś mądrego ! Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.

Ja chodzę w masce a wirusa mi dziecko ze szkoły przyniosło od zaszczepionej nauczycielki !!!!
Jaki wniosek ? Po co mi maska w sklepie ! Nie uciekniesz zakażenia , każdy musi jeden przejdzie lepiej drugi gorzej !
Tez się zdrowo i aktywnie prowadzę i przeszłam lekko i nie będę nosić zadnej maski jak ktoś się boi niech się szczepi !

Jak ktoś chce niech nosi, who mowi, ze w obie strony broni.

Przekupywanie ludzi do prawdziwości pandemi, jest żałosne i tylko potwierdza, ze to obłuda.

Dzięki strachowi łatwo podporządkować szara mase...

Przedsiębiorcy doskonale wiedzą, ze nie ma żadnej pandemi...

Ci zaszczepieni bardziej atakują tych nie zaszczepionych w prawie nie ma takiego czegoś żeby maskę zakładać nie ma i nikt nie ma prawa zmuszać
do góry