Widok

Lidl

Czy doczekamy się w końcu Lidia w Baninie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Taki zachwyt nad tym Pepco i Rosmanem jakby tam co najmniej można było nabyć złote kalesony :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie, ten w Chwaszczynie jest już z powrotem Maxem, byłem tam nie raz. Cały budynek razem z Pepco i Rossmann jest mniejszy niż to, co wyrównują teraz OBOK budowanego sklepu gdzie MA BYĆ Pepco i Rossmann : )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pojedź do przodkowa albo chwaszczyna i zobacz jakie są wielkie (w chwaszczynie to nawet rossman i pepco się zgadzają). Co prawda ten chwaszczyński nazywa się dziś Lawaro, ale na początku był M&X.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro mieszkańcy chcą takiego sklepu to nie wyobrażam sobie jaki to musi być parking żeby zaspokoić wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Max i Xavier o tej powierzchni? Wybacz, ale nie sądzę : ) aczkolwiek przydałyby się delikatesy spożywcze w Baninie o wielkości chociaż przeciętnego Piotra i Pawła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

równie dobrze może tam być max i xavier w nowej wersji, jak w Przodkowie :)

to jednak będzie ;) widać że zabrali się za wyrównywanie terenu obok tego budynku który już powstaje, gdzie ponoć ma być Rossmann i Pepco
fajnie : )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.mrre.pl/skwer-banino
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

przecież ta osoba nie ma czym myśleć!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahahaha, ale zabawne... Pośmiejmy się razem. Długo nad tym myślałeś?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

u Ciebie w ogrodzie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

będzie lidl,rossmann i inne sklepy na 100%

No u nas to już obsesja nazewnictwa, u nas już nie ma sklepów i szkółek itp., są same galerie, salony, akademie, markety itp
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znaczy chcesz powiedzieć, że produkty firm Włocławek, Winiary, Mlekowita, Morliny, Tymbark, Hortex są niemieckie? Przecież tam praktycznie połowa produktów jest teraz w wersji zarówno Lidlowe jak i Markowe, a nawet jak coś jest lidlowe to w 90% jest produkowane u nas w PL, bo jest taniej, niż wozić przez europę (podatki/cła).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli powstanie lidl... ucieszy mnie to. Zakupy robię w różnych sklepach w Baninie i Żukowie. Ale fakt nie raz obsługa nie miła albo brak miejsc na parkingu. Do różnych sklepów chodzę po różne towary... Lidl ma ciekawą ofertę produktów ale nie wszystko tam jest dobre i smaczne więc z pewnych sklepów nie zrezygnuje. A im większa konkurencja na rynku to może lokalnym sklepikarzom da trochę do myślenia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

przecież widać że coś tam się szykuje - nawieźli masę ziemi i będą równać teren
coś tam na pewno powstanie i jest to bliżej Lotniczej niż to centrum z wizualizacji
ja obstawiam lidla ;)

kiedyś było... teraz zmienili i nie ma już tam sklepu z logiem lidla...
może lidl stwierdził, że się nie opłaca... choć do najbliższego mamy kawałek drogi z Banina.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszyscy tak namawiacie, żeby nie kupować w sklepach z obcym kapitałem, ale tak naprawdę jeden max i kilka innych sklepików, nie są w stanie zaspokoić potrzeby wszystkich konsumentów z Banina. Przydałoby się więcej sklepów. Już dzisiaj pod biedronką jest walka o miejsce na parkingu, a w środku tłumy do kasy. Ja jestem jak najbardziej za lidlem lub jakimkolwiek innym większym sklepem, gdzie można bez problemu zaparkować samochód i zrobić zakupy.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie bardzo rozumiem dlaczego wy tak narzekacie, przecież nikt wam nie kazał mieszkać w Baninie, a jeżeli tutaj zamieszkaliście to należy zaakceptować to co jest. I tak dużo się zmieniło a mieszkam tutaj już kilka dobrych lat.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

jeszcze żeby komunikacja miejsca była lepsza to byłoby super i zrobić pętle przy nowym rondzie tak żeby wszyscy mogli korzystać
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

edukacja domowa (80 odpowiedzi)

Czy ktoś w Baninie prowadzi edukację domową swoich dzieci?

do góry