Widok

Lighthouse

Lighthouse Wzgórze św. Maksymiliana Temat dostępny też na forum:
Apartamentowiec Lighthouse powstaje w lokalizacji, która zapewnia łatwy dostęp do centrum Gdyni, a jednocześnie niedaleko plaży, kortów tenisowych i Bulwaru Nadmorskiego.

Budynek będzie miał 12 pięter, z apartamentów (jeden lokal na jednym pietrze) rozciągał się będzie widok na morze. Do każdego apartamentu będzie można bezpośrednio dojechać windą. Niebanalna bryła budynku pozwoli w lokalach ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejny beton zamiast zieleni

Znowu kolejna betonowa inwestycja niszcząca charakter kameralny otoczenia. Kolejny pustostan na wynajem i służący wyłącznie jako lokata kapitału. Mam propozycję dla władz Gdyni. Niech zezwolą na budowę apartamentowców na Kępie Redłowskiej nad Klifem. Zarobek i sprzedaż gwarantowana. A to że to Rezerwat Przyrody? Że przyroda i krajobraz ucierpi? A kogo to obchodzi?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 22

ladny ! w koncu cos na miare czasow ! powinnien tez miec basen jak w usa to standard.

a jaka jest wysokosci takiego budynku? ok.50 METROW?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z najwyższych kondygnacji budynku Light House rozciągał się będzie widok na morze i miasto

chyba na zatokę i miasto
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Według mnie - świetny!

Fajny widok, ładny budynek, tylko cena wysoka.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 9

Też mnie na to nie stać, ale pomysł fajny. "Znawcy Tematu" z pewnością preferują mniej snobistyczne lokale w Nowym Porcie.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

lightszajs

kolejna snobistyczna inwestycja
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 49