Widok
Likwidacja parkingu strzeżonego przy ul. II MPS
Czy wiadomo coś Państwu o planowanej budowie obiektu mieszkalno - usługowego na działce przy MPS gdzie od przeszło 20 lat do wczoraj funkcjonował parking strzeżony? Jak zaobserwowałam parking ten został zamknięty i oczyszczony z samochodów, zaś po Witominie chodzą słuchy iż lada moment w tym miejscu ruszy budowa, jedna z plotek mówi o markecie Biedronka. Kto z Państwa wie coś więcej?
Pzdr
Pzdr
Sklep p. Widawskiej przy MPS 9 to póki co mój ulubiony punkt zaopatrzenia, z racji niewielkiej odległości od miejsca zamieszkania, czy komunistyczny? Rzecz gustu, aczkolwiek mają zawsze świeże produkty. Co do Żabki, zniechęcają mnie wysokie ceny. Biedronka jak dla mnie ok, tyle że wolałabym aby zlikwidowano działki przy MPS niż parking.
Ten KOMUNISTYCZNY sklep to jest porażka, te baby tam tak oszukują, że już przestałam tam chodzić, bo jak jednej zwróciłam uwagę , że inna cena jest podana a inną mi policzyła, to stwierdziła tylko , że:"o, Pani Halinka nie zmieniła ceny", jak powiedziałam , że w takim razie ja tego nie chce, usłyszałam:" no teraz to Pani jest śmieszna"...A nie zdarzyło mi się tam to pierwszy raz. Dlatego (mimo , że nie przepadam za Biedronką) dzięki Bogu będzie alternatywa dla tegp dziadoskiego sklepu. A jak ta Biedronka jest duża i nowa to powinno być ok.