Widok
Nie działa lTE i oba telefony z T-mobile , w salonach rżną głupa, infolinia takoż a pisemna reklamacja też nie skuteczna.
W salonie CH Morena gdzie próbowałem protestować przeciw fakturze na usługi , których nie otrzymuję najpierw wsiadło na mnie trzy osoby personelu a potem próbowali wezwać ochroniarza zostałem uznany za niespełna rozumu!!!.
Jutro wysyłam list do dyr ds personalnych tej g*wnianej firmy ponadto jestem w kontakcie z UKE oraz rzecznikiem praw konsumenta.
O rezultatach powiadomię na forum.
W salonie CH Morena gdzie próbowałem protestować przeciw fakturze na usługi , których nie otrzymuję najpierw wsiadło na mnie trzy osoby personelu a potem próbowali wezwać ochroniarza zostałem uznany za niespełna rozumu!!!.
Jutro wysyłam list do dyr ds personalnych tej g*wnianej firmy ponadto jestem w kontakcie z UKE oraz rzecznikiem praw konsumenta.
O rezultatach powiadomię na forum.
Właśnie dostałem odpowiedź z T-d**ile na reklamację, ubaw po pachy, dział techniczny w Warszawie stwierdził że wszystko jest
w porządku i niema podstaw do reklamacji.
Wnioskuję , że to złomiarze zaje**li ten maszt.
Osobiście w poniedziałek mam spotkani z Rzecznikiem Praw Konsumenta i wysłałem uzgodnimy wcześniej list do Urzędu Komunikacji
Elektronicznej.
Trochę mi wstyd ale dzisiaj trochę skotłowałem tego gnoja w sklepie T-d**ile w Auchan, drugi miesiąc kłamie, chyba zasłużył.
Musimy połączyć siły bo inaczej nas wrolują,
Proszę o kontakt - Jednością silni.
w porządku i niema podstaw do reklamacji.
Wnioskuję , że to złomiarze zaje**li ten maszt.
Osobiście w poniedziałek mam spotkani z Rzecznikiem Praw Konsumenta i wysłałem uzgodnimy wcześniej list do Urzędu Komunikacji
Elektronicznej.
Trochę mi wstyd ale dzisiaj trochę skotłowałem tego gnoja w sklepie T-d**ile w Auchan, drugi miesiąc kłamie, chyba zasłużył.
Musimy połączyć siły bo inaczej nas wrolują,
Proszę o kontakt - Jednością silni.
Jeżeli chodezi 043 to jest rok urodzenia gimbolu.
Nieznany mi sąsiedzie ty chyba ty robisz pod siebie, bo pewnie nie wiesz do czego służy kibel a ja nie zamierzam z Tobą nic kombinować.
Jeżeli nie masz nic do wniesienia w w temacie wątku to może rozładowuj swoje frustracje gdzie indziej. Czyżby Ci nie stawał to kup viagrę.
Głupocie i chamstwu odpowiadamy godnie
Bez odbioru
Nieznany mi sąsiedzie ty chyba ty robisz pod siebie, bo pewnie nie wiesz do czego służy kibel a ja nie zamierzam z Tobą nic kombinować.
Jeżeli nie masz nic do wniesienia w w temacie wątku to może rozładowuj swoje frustracje gdzie indziej. Czyżby Ci nie stawał to kup viagrę.
Głupocie i chamstwu odpowiadamy godnie
Bez odbioru
to mówi samo za siebie "...dzisiaj trochę skotłowałem tego gnoja w sklepie T-d**ile w Auchan, drugi miesiąc kłamie, chyba zasłużył."
A co tym skotłowaniem osiagnąłeś?
Tam w salonie TMobile jest zwykły szeregowy pracownik,
to co? ma sie ubrac w kombinezon i ze złomowca przywieźć jakiś maszt i go na górce z nadajnikem ustawić?
Pomyśl facet, gość w sklepie pisze tylko mejla do centrali a jak go tam zwodzą to se może...
Facet, myślisz, że jak komuś naubliżasz to sprawa się załatwi?
A co tym skotłowaniem osiagnąłeś?
Tam w salonie TMobile jest zwykły szeregowy pracownik,
to co? ma sie ubrac w kombinezon i ze złomowca przywieźć jakiś maszt i go na górce z nadajnikem ustawić?
Pomyśl facet, gość w sklepie pisze tylko mejla do centrali a jak go tam zwodzą to se może...
Facet, myślisz, że jak komuś naubliżasz to sprawa się załatwi?
Cześć koleś zaczynam podejrzewać , że jesteś z tą firmą związany. Szerze współczuję . A może to Ty byłeś ?
Nie wiem jak Ty ale ja, jeżeli za coś płacę to mam prawo to otrzymać.
To nie ja odpowiadam za politykę informacyjną i zatrudnienia firmy.
Nie wcinaj się w sprawy które przerastają Twój wskaźnik IQ ( patrz Wikipedia )
Zwal konia i nie trolu j.( musiałem się zniżyć do poziomu Twoich wpisów)
bez odbioru
Nie wiem jak Ty ale ja, jeżeli za coś płacę to mam prawo to otrzymać.
To nie ja odpowiadam za politykę informacyjną i zatrudnienia firmy.
Nie wcinaj się w sprawy które przerastają Twój wskaźnik IQ ( patrz Wikipedia )
Zwal konia i nie trolu j.( musiałem się zniżyć do poziomu Twoich wpisów)
bez odbioru