Widok
Linia 210
Linia 210 ciągle się spóźnia wysłałam wiele e-maili i to nie pomogło bo odpisali mi tylko na jednego . Czy linia będzie dalej się spóźniać!!??? Czy może to mi tylko się nie podoba spóźnianie się wiecznie do pracy? i tłumaczenie się że to przez autobus ?? Pasażerowie linii 210 czy wam nie przeszkadza to???
Tak i owszem można jechać wcześniejszym ale skoro jedzie ten to chyba można jechać i tym .... Ja nie mówię że to wina kierowcy ale 20 min spóźnienia bądź jak ostatnio było pół godziny to lekka przesada co nie? to po co ja bilet kupuje w takim razie jak potem muszę kombinować czym do pracy dojechać żeby się ogromnie nie spóźnić .... ??
Nie no spoko ja wiem tylko Wy pewnie jeździcie samochodami więc nie wiecie jak to jest ;liczyć na autobus ....... Lamętów nie sieje bo to jest chyba ich praca i powinni ją wykonywać jak należy co nie? A z tego co wiem to już ktoś petycję napisał kiedyś tam więc jest to jakiś problem miasta .............
No coś ty miasto ? a ja myślałam że wioska cudów..... heee :) A spóźniasz się codziennie do pracy????????????????????????????? Nie no spoko ja wszystko rozumiem korki i te sprawy ale bez przesady .. Też mieszkałam w mieście innym gdzie były korki ale autobus miał max minute spóźnienia a jeździłam nim codziennie więc o co hooo???