Widok

Linia 99

Dzień dobry. Zwracam się z prośbą o uruchomienie linii tramwajowej zastępczej wahadłowej nr 99 po jednym torze relacji Opera Bałtycka - Klonowa. Przykładowo pojazd ruszałby z peronu Opery o 9:00, 9:07 dojechały na Klonową. O 9:10 odjazd z powrotem i 9:17 przy operze. Następnie przerwa techniczna dla motorniczego i o 9:30 od początku. Czyli częstotliwość co 30 minut i mógłby tak jeździć od 5 do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok

Wysyłam pismo, proszę się spodziewać odpowiedzi za dwa tygodnie
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdansk

No tak zabrać jednym, oddać drugim xD. Napisz do Oli, może się zgodzi, a nie piszesz wypociny na portalu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

W tym samym czasie prowadzona jest regulacja torów tramwajowych na tym odcinku więc jakby miał jechać?
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zwykle merytoryczna odpowiedź
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomysł ok. Jestem na TAK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Raczej miesiąc, lub sama zanieś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

a że tak zapytam

pomieszczenie socjalne gdzie? Na kolanie ma jeść i potrzeby w krzaczki?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie.

3 minuty na opuszczenie pojazdu przez wszystkich pasażerów, wpisanie danych do dziennika, przejście na drugą stronę, odpalenie

Opytmista
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Portalowi specjaliści
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

popatrz, jak napisałem o konieczności zapewnienia miejsca socjalnego dwa dni temu, to mnie lotne brygady zjadły minusami

Zarówno Zajezdnia jak i stara pętla przy Operze pozwalają odstawić autobus a kierowcy skorzystać z zaplecza sanitarnego. Co do nawracających pomysłów na jazdę do Klonowej - nie mam aktualnego schematu sekcjonowania sieci jezdnej, ale spodziewam się, że odcinek Wojska Polskiego - Opera Bałtycka jest ze względu na bezpieczeństwo pracowników budowlanych odłączony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ta przerwa techniczna gdzie?

Najbliższa dyspozytornia z toaleta, wodą, czajnikiem na, tu masz do wyboru: ujescisko, Witosa, zajezdnia nowy port
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdiz przecież prowadzi tam prace przy torowisku. Politechnika, miszewskiego itp

Ale gdzie wraca portalowy specjalisto?

Jest autobus

A swoją drogą obserwowałem w Poznaniu na Marcinkowskiego i tyle gdzieś trwało. Potem jeszcze jazda na wstecznym na przystanek poczatkowy i w drogę
do góry