Widok

Liposukcja

Gdzie polecicie wybrać sie na zabieg liposukcji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę Ci polecic tutaj nie zabieg standardowej liposukcji bo jednak jest to dość niebezpieczne ale liposukcję body jet. Jest to liposukcja strumieniem wody oraz jako zabieg jest o wiele bardziej bezpieczna dla osoby która się mu poddaje. Na tej stronie jest opisane jak wyglada cały zabieg:
https://klinikamagnuccy.pl/odsysanie-tkanki-tluszczowej-body-jet/ Poza tym taka liposukcja daje o wiele więcej możliwości. jest możliwość wykorzystania odessanej z jednej partii ciała tkanki tłuszczowej do modelowania innych miejsc. Ponieważ w wyniku zabiegu otrzymuje się nieuszkodzone komórki tłuszczowe wraz z komórkami macierzystymi, możliwe jest zastosowanie ich na przykład w zabiegu powiększania piersi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Centrum Liposukcji w Józefowie. Warto było jechać przez pół Polski aby do nich trafić. Miałam wykonywaną liposukcję Vaser lipo z jednoczesnym przeszczepem tłuszczu do piersi. Polecam efekt naturalny, a sylwetka jak u atletki ;) Minusem są koszty zabiegu, ale jestem tego zdania, że jak robić to dobrze albo wcale, bo oszczędzanie na zdrowiu wychodzi potem bokiem. Tu masz link do nich https://centrumliposukcji.pl/ mają zdjęcia przed i po liposukcji oraz pełen opis zabiegów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak najbardziej mogę polecić wam Olmedical. Jeżeli chodzi o liposukcję i operacja plastyczna brzucha została tu wykonana bardzo profesjonalnie. Różnica jest bardzo duża i przede wszystkim nareszcie pozbyłam się uciążliwych kompleksów co jest dla mnie bardzo ważne, więc z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

do góry