Widok

Lista startowa

Kiedy będzie lista startowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na poprzedniej edycji była zdaje się ok 3 tyg. przed startem, także może i tym razem będzie podobnie...
Harpagan uczy też cierpliwości i to już przed startem ;-)
Cierpliwość, cierpliwością a regulamin, regulaminem.

To nie ja a organizator napisał: Po potwierdzeniu wpłynięcia opłaty startowej na konto organizatora, zostaniesz wpisany na listę startową.

Zgłoszenie wysłałem, wpisowe wysłałem już miesiąc temu a na lisicie startowej nie ma mnie!!!!

Jeżeli ktoś zobowiązał się do czegoś za co dostał pieniądze niech to zrobi i nic więcej.
Ale napewno bedziesz w dniu startu. Jeszcze nigdy sie nie zdarzyło by kogos nie było. Ja który wpałacam w osatnich 2 tygodniach wpisowe jeszcze nigdy nie byłem na liście startowej przed startem. A w dniu startu juz tak.

Wiec nie denerwuj sie :)
Możesz też skierować pytanie do organizatora, czy Twoja wpłata wpłynęła na ich konto. Ja tak zrobiłem. Dostałem szybką odpowiedź. Teraz jestem spokojny mimo, że do dziś nie ma listy startowej.
A swoją drogą to mogłoby zacząć się coś dziać na stronie Harpa. Do startu coraz bliżej, a na stronie cisza
A Babcia Pawlakowa ("Sami swoi") mówiła: "Był czas przywyknąć". ;-)

Tak jest za każdym razem. Nie ma się co przejmować. Organizatorzy są solidni, tylko na stronie Int są zawsze "lekkie" opóźnienia. I tak teraz pojawił się stosunkowo szybko komunikat o miejscu H-32. trzeba cierpliwie czekać, a, jak radzą inni, można wysłać e-maila do Organizatorów. Szybko odpowiadają. Numer startowy jest też przydzielany zgodnie z kolejnością wpływu wpłaty (przynajmniej tak było).
Witam serdecznie! Ja także pragnąłbym wziąć stronę organizatorów! Na przykładzie własnej osoby przekonałem się, iż przede wszystkim zależy im na dobru i zadowoleniu uczestników! Pozdrawiam!