Widok
Ludzie, dajcie sobie na wstrzymanie.
Do startu 12 dni a wy marnujecie niepotrzebnie energie.
Nie ma Ciebie na liscie, ale masz dowod wplaty i to wystarczy.
Pierwszy raz startujesz na Harpie ?
Zawsze byly problemy z Lista Startowa.
Do dzisiaj nie wiadomo gdzie jest Baza Rajdu pomimo uplyniecia terminu 06.10, ale jakos nikt nie robi z tego afery.
Przed 21.10 zapewne sie wszystko wyjasni ;-)
Do startu 12 dni a wy marnujecie niepotrzebnie energie.
Nie ma Ciebie na liscie, ale masz dowod wplaty i to wystarczy.
Pierwszy raz startujesz na Harpie ?
Zawsze byly problemy z Lista Startowa.
Do dzisiaj nie wiadomo gdzie jest Baza Rajdu pomimo uplyniecia terminu 06.10, ale jakos nikt nie robi z tego afery.
Przed 21.10 zapewne sie wszystko wyjasni ;-)
iks napisał(a):
> A moje jest takie że cena rajdu jest wysoka i organizatorzy
> powinni stawać na głowie żeby uczestnicy byli zadowoleni.
Facet proponuje popatrzec na inne cenniki imprez Ekstremalnych a jeszcze lepiej sprobowac samemu zorganizowac taka impreze. moim zdaneim jakby byly ceny 50 zl w poczatkowyn terminie tez by nie byla tragedia ( przy zalozeniu ze sa kolorowe mapy na TP(albo specjalnie drukowane czarno-biale a nie ksero) ).
>Ja
> jestem bardzo nie zadowolony, bo wpłciłem pieniądze 6.10 a na
> listach nadal mnie nie ma. A w weekend było dużo czasu.
hmm no tak wplaciles 6 pazdziernika w piatek a to oznacza ze bank najszybciej zaksieguje twoja wplate dzisiaj albo jeszcze lepiej jutro wiec pewnie kolo czwartku lub piatku bedziesz na liscie !!przypomne ze w bankach raczej nie ma ksiegowan w weekend
pozdrawiam i zycze powodzenia
> A moje jest takie że cena rajdu jest wysoka i organizatorzy
> powinni stawać na głowie żeby uczestnicy byli zadowoleni.
Facet proponuje popatrzec na inne cenniki imprez Ekstremalnych a jeszcze lepiej sprobowac samemu zorganizowac taka impreze. moim zdaneim jakby byly ceny 50 zl w poczatkowyn terminie tez by nie byla tragedia ( przy zalozeniu ze sa kolorowe mapy na TP(albo specjalnie drukowane czarno-biale a nie ksero) ).
>Ja
> jestem bardzo nie zadowolony, bo wpłciłem pieniądze 6.10 a na
> listach nadal mnie nie ma. A w weekend było dużo czasu.
hmm no tak wplaciles 6 pazdziernika w piatek a to oznacza ze bank najszybciej zaksieguje twoja wplate dzisiaj albo jeszcze lepiej jutro wiec pewnie kolo czwartku lub piatku bedziesz na liscie !!przypomne ze w bankach raczej nie ma ksiegowan w weekend
pozdrawiam i zycze powodzenia
WiechoR napisał(a):
> Tak się składa, że coś tam organizuję od czasu do czasu.
Twoje czerwcowe "coś tam" spowodowało, że po 16 godzinach, pchając rowery po pozostałościach kiedyś zaoranej granicy niemiecko/polskiej stwierdziliśmy niemożliwość kontynuacji Rajdu ;)
Mimo to nie żałuję ani stówy wpisowego ani paru stów na paliwo/żarcie itepe itede. Po prostu mega-przygoda, nawet jeżeli wykorzystaliśmy ją tylko w 50%.
W ubiegłym roku było lepiej, za rok tez będzie lepiej. Co nie, Jankes?
> Tak się składa, że coś tam organizuję od czasu do czasu.
Twoje czerwcowe "coś tam" spowodowało, że po 16 godzinach, pchając rowery po pozostałościach kiedyś zaoranej granicy niemiecko/polskiej stwierdziliśmy niemożliwość kontynuacji Rajdu ;)
Mimo to nie żałuję ani stówy wpisowego ani paru stów na paliwo/żarcie itepe itede. Po prostu mega-przygoda, nawet jeżeli wykorzystaliśmy ją tylko w 50%.
W ubiegłym roku było lepiej, za rok tez będzie lepiej. Co nie, Jankes?
;)