Widok
Ogólnie Poczta Polska to zrobiła się jedna wielka żenada. Zamówiłem przesyłkę tydzień temu usługą Paczka48. Miała iść dwa dni. Nie doszła do dzisiaj, a w monitoringu pokazuje, że wczoraj była nieudana próba dostarczenia. Oczywiście cały dzień gniję w domu bo szanowna poczta może przyjść. D**A, a ni ebyła próba doręczenia. Ostatni raz pożałowałem kilka złotych. Tylko kurier z konkurencyjnych firm, ewentualnie Paczkomaty.
A dziadostwo ma czelność jeszcze narzekać na słabe obroty. Jak podchodzą do klienta, tak klient do nich.
Prezesi POBUDKAAAAA!
A dziadostwo ma czelność jeszcze narzekać na słabe obroty. Jak podchodzą do klienta, tak klient do nich.
Prezesi POBUDKAAAAA!
Też miałem podobną sytuacje, zamówiłem przesyłkę poleconą priorytetową, na stronce podano że przesyłka awizowana była. Tego dnia dostałem inne awizo bo mnie akurat w domu nie było,ale awizo zamówionej przesyłki nie było. Babka w urzędzie jeszcze pretensje do mnie miała że jak to mogło go nie być i że pewnie zgubiłem.
No i jeszcze zdziwiona była wielce, skąd wiem że UP Koleczkowo przyjął przesyłkę... :D
No i jeszcze zdziwiona była wielce, skąd wiem że UP Koleczkowo przyjął przesyłkę... :D