Widok

Listonosz

Czy nasz listonosz, nie ma obowiązku dzwonienia albo pukanie do drzwi? Nie rozumiem jak można bezpodstawnie wystawić awizo. Od tygodnia jestem w domu i przez kontuzje nawet w auto nie mogę wsiąść. A Listonosz po prostu podjeżdża mając już w ręku awizo. To jest Jego praca a ja zostałam bez stabilizatora na nogę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie jest tak za każdym razem, nigdy nie dzwoni do domofonu od razu pakuje awizo do skrzynki.
Z pewnych źródeł wiem że obecny listonosz prawdopodobnie będzie chciał zostać sołtysem Koleczkowa, także myślę że niedługo jego podejście się poprawi i z każdym będzie chciał porozmawiać i się zareklamować przed wyborami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Twoje źródła są tak samo wiarygodne w takim wypadku jak to,ze nigdy nie dzwoni do domofonu hehe Albo masz zepsuty domofon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ukręć d**ilowi jaja koło samej d*py!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczera prawda. Bylam w domu a widzialam listonosz wrzuca kwitek do skrzynki. Ja ide do nie i okazuje sie ze nie ma nawet paczki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Koleczkowo

Przyłączenie Bojana do Gdyni (161 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (122 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (4 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

do góry