Widok

Lisy w Gdyni Chyloni centrum

W centrum Gdyni Chyloni lisy to norma to mówię ja obserwuje to w tym miejscu już 18 dni się pojawiają mam co robić przecież na straż miejska nie będę dzwonić. Pomóżcie.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lis akurat jest dosc pozyteczny :)

Zjada resztki i drobne gryzonie :) słabszym gołębiem tez nie pogardzi :) w redlowie w tym roku lisica odchowała 3 maluchy miedzy blokami :) nikomu nic sie nie stało a jest tu taki ciekawski kot którego kilka razy pogoniła:) dodam ze kot ma sie dobrze :)

a Chylonia to nie Leszczynki

Ale co kury Ci kradnie chytrusek?

To zamknij kurnik na noc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pośmiewisko

Nie ośmieszaj się to tylko wspaniałe zwierzęta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śmiechu warte

I co dałeś dyla? U mnie w Redłowie też widziałem lisy i jakoś mnie to nie przestraszyło

Mój pies się bawi z nimi

Leszczynki nie chylonia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kot to zwierzę domowe w środowisku naturalnym jest gatunkiem inwazyjnym dlatego nie należy go wypuszczać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lisy chyba im.

Urzędy to lisy...robią co chcą... urząd miasta.gdzie dla mniej zamożnych mieszkania.kuzwa tylko czytam apartamenty..po 17000 do 25000za M2... PO****doliło złodziejskich developerów..czy miasto nie może swoją firmą budować.wyjdzue 59 pr taniej.... developer złodzieje potem Bank daje 500000 a zabiera ponad milion.a rządy dziadowskie wszystkie nic nie robią.daja tylko milionerom zarabiać.zadbej pomocny dla młodych....sami w polityce mają mieszkania domy i po 16 mieszkań na wynajem.cuejawe z poselskich niby pensj.zlidzyehe.wypiw4d. wszystkich ..1 mieszkanie za pół ceny dla wszystkich....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i? Grasowały, w sensie były tam?

Może gdzieś jest kurnik ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co te lisy komu przeszkadzają?Sa mądrzejsze bardziej niż rasa ludzka!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo....
Nie jestem sam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie!!!

Uciekajta do lasu....
Tam nie ma zwierząt...
Co się z wami dzieje?

to nie lis

to psyn sąsiadki

Palca cmoka

Tò imie mowi wszystko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie, okolice DT Chylonia.

Nic nie trzeba robić. Chylonia leży w bliskim sąsiedztwie lasu, to normalne, że leśne zwierzęta będą się pojawiać w mieście w takiej sytuacji.
Przede wszystkim nie płoszyć, nie zbliżać się i trzymać psa na smyczy, żeby za lisem nie pobiegł. Dobrze też zadbać o to, żeby kot domowy był rzeczywiście domowym, bo lisy się z nim mogą łatwo rozprawić. No i przede wszystkim cieszyć się ze spotkania. :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

x

Poczekaj do jesieni, lepsze futro będzie i na kołnierz

21 wiek, a tu taki ciemnogród

Lisy boją się ludzi. Chodzą tylko w nocy żeby nie napotykać takich ułomków. lisy są bardzo pożyteczne , regulują ilość gryzoni w mieście , w tym szczurów. macie ludzie problemy aż boki zrywać. lisy nie atakują ludzi. zanim coś napiszecie zapoznajcie się z tematem, a nie pisać bzdury. Żałosne. Internet smartfon najwyższej jakości, a w głowie same pustaki.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry