Widok

LiveStrong- Fundacja L.A

Witam,
W sondzie na temat żółtych opasek fundacji Lence'a Armstronga wynika że wiele osób nie słyszało o tej akcji.Fundacja L.A wspiera walke z rakiem na całym świecie jednak głównie w USA. Lance wprowadził żółte opaski na reke z nazwą jego fundacji " LiveStrong" kupujac taka opaskę wspierasz ją finansowo o cenę faktyczną. Cena w Londynie to 1 funt. Mam zamiar sprowadzic spora partie i rozprowadzać poprzez jakis portal. Cena wynosiłaby 10 zł+ 2 zł za przesyłkę. Każdy kibic kolarstwa i nie tylko powinien cos takigo nabyć. czekam na sygnały w tej sprawie np. na gg: 1266067 ( piszcie nawet jak niedostepny).Pozdrawiam Marek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mysle ze wielu rowerzystow bylo by zainteresowanych , to bardzo dobry pomysl . A do tego mozna jeszcze pomoc . Jak cos to napisz kiedy to mozna bedzie kupic !
Witam, to dobry pomysł z tymi opaskami, jak moge to zamawiam jedną, proszę podać adres jak już je Pan ma to chętnie kupię
Pozdro Daniel
rowniez braklbym jedna opaske a nawet w razie problemow z dystrybucja znalazlbym klientow na kilka sztuk, czekam na jakies info w tej sprawie, pozdrawiam
tak i zarobisz ok. 3 zeta na każdej ;]
też moge takie ściągnąć i sprzedawać za 9 PLN + 2 zeta za przesyłkę
2 złote za przesyłkę????? zwariował żeś? 10 zeta za funta? jak dla mnie toś niemądry lub naciągacz
Hej :-)))

Moim zdaniem to zbyt szczytna idea aby tytaj "kłucic" sie o "grosze" !!!
Za opaske dam chetnie i dwa razy tyle ;-))))
Koniecznie zajrzyjcie na www.laf.org

Pozdrowienia dla wszystkich
arek
OK, też moge dać więcej niż 7 czy 9 zł czy ileś tam.
Ale ta kasa powinna trafiać na konto fundacji LA a nie do kieszeni pośredników.
BTW z checią kupię taką od ręki :)

Pzdr.
T.
jasne, że szczytna, ja w szczytnych celach wyprodukuję kupę takich opasek i sprzedam za 10 zeta (bez przesyłki) sztuka....

sory, ale takie rzeczy trzeba kupować u źródła i w cenie podawanej przez źródło, inaczej możesz napchać kieszenie oszustowi - a to już chyba nie takie szczytne co? cena podana przez gościa niestety wskazuje na to, że chce na tym zarobić

p.s. czemu na ten przykład z londynu a nie z berlina? taniej ciutkę by wyszło za przesyłkę...
litosci...nie skapcie kilku zl bo jak mowi Apsend warta jest dwa razy tyle. a pieniadze i tak trafia na fundacje LA bo za darmo nie wysylaja...
ok krzyżak, to nie poskąp kilku groszy, wyślij mi jakąś kaskę a ja może połowę oddam na dowolnie wybrany przez Ciebie cel.

czy ja mówię, żeby nie kupować opasek? ja mówię, że nie należy kupowac opasek od niewiadomo kogo, jeżeli gościu dostanie upoważnienie (certyfikat/licencję/cokolwiek) od fundacji lance'a i będzie przekazywał całość zapłaty na konto tejże to wszystko będzie ok, ale jak mówi, że sprowadzi z londynu i rozprowadzi w cenie o 60 procent wyższej niż kupi to mu po prostu nie wierzę.

jeżeli opaska kosztuje funta (czyli funt trafia na konto fundacji) to mądrzej zrobić po prostu przelew na jej konto nie uważasz? raz, że więcej z takiej kasy pożytku bo odpada koszt wytworzenia opaski a dwa, że masz pewność, że trafi kasa do źródła - i wtedy jak najbardziej wskazane jest nieliczenie się z "groszami"
Hej Grisza :-)))
Serdeczne dla Ciebie pozdrowienia :-))))
Chetnie dam Tobie (jako posrednikowi) dyche więcej abyś tylko umozliwił - mi leniuchowi, któremu sie po sieci szukac nie chce - zakup opaski (oryginalnej oczywiście :-)))))
W każdym razie bardzo mnie to cieszy że temat odżył na forum !!!
arek
PS. Jeśli bedzie taniej - też się chetnie zdecyduję :-))))

PS2. Byłem na Twojej stronie - bardzo fajna - wiersz z nagłówka infiltracji jest Pani Małgorzaty Hillar ( wybacz jeśli Twoja "niepamięć" była retoryczna ;-))))
Pozdrawiam arek
spoks apsend - dzięki za ofertę tej dyszki - jednak nie skorzystam bo uważam za nieetyczne zarabianie na akcjach charytatywnych, i tego się czepiłem - skoroś leń to zrób przelew na konto fundacji - proste i nie czasochłonne ;)

a wiersz - pytanie na czas powstawania strony było nieretoryczne ale to się zmieniło już daaaawno, tak czy inaczej dzięki za podpowiedź i obiecuję aktualizację - outline już gotowy jeszcze tylko ramki polinkowac muszę... jakoś za rok może ;)
Ludzie: takich jak ten pseudopośrednik jest cała masa... moge sprowadzać spodenki foxa warte 200 zeta i sprzedawać za 250, bo powiem, że są niedostępne w żadnym sklepie (unikaty). To jest najprostrzy sposób, na wykorzyśtanie środków masowego przekazu dla zarobku nawet symbolicznej złotówki, w przypadku opaski na rękę... lepiej jak byście dali na tace do kościoła (chociaż to teraz też jest podejrzane, bo ksiądz se nowy trawnik przed oknem posadzi). Jak będziecie się dawali tak manipulować. Nie oskarżam tutaj nikogo, ale moim zdaniem 10 zeta to troche przesada. Zupełnie się zgadzam co do zakupu towaru z zaufanego źródła. Nie dajmy się nabrać na tanie chwyty marketingowe !!
Gdzie są zaufane źródła?
www.laf.org - tutaj
bardzo chce zakupic opaske Lance'a tylko nie mam zielonego pojęcia jak zdobyc jakiś kontak dystrybutora na Polske
Paweł - P ma na sprzedaż wez od niego
witam , posiadasz te bransoletki livesrtong? w jakiej cenie dalej 10 zł czy można by u ciebiebie zamówić 2 sztuki? i wysłanie mi ich listem priorytetowym za pobraniem. Pozdrawiam
do góry