Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dobry sklep z sprzętem narciarskim wątek zamknięty Byłem w sklepie i jestem bardzo zadowolony z obsługi na miejscu. Ceny bardzo...
~Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 marca 2018

fajny sklep wątek zamknięty w sklepie duży wybór kurtek i butów narciarskich, panowie widać, że siedzą w...
~Mirek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 grudnia 2017

zakup internetowy - brak dostarczenia zakupionego towaru wątek zamknięty Zamówiłam w sklepie przez stronę internetową kurtkę, komunikat był : po...
~Kinga
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 stycznia 2017

Dużo rowerów wątek zamknięty Byłem w sklepie kupić rower na dojazdy do pracy. Udało się wybrać, panowie...
~Artur
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lutego 2017

Najwięcej sprzętu narciarskiego w Trojmiescie wątek zamknięty Szczerze polecane zdecydowanie lepsze standardy obsługi i asortymentu . Marek
~Marek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 stycznia 2016

Mariusz - opinia wątek zamknięty Najleszy sklep narciarski w trójmiescie , profesjonalny serwis narciarski...
~Mariusz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 października 2012

super Karol :) wątek zamknięty Karol bardzo pomógł mi przy wyborze deski- byłam z niej strasznie zadowolona...
~Ola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 lipca 2013

więcej takich serwisów!! wątek zamknięty Narty zregenerowane solidnie, nie mogę doczekać się wyjazdu aby przetestować...
~Jacol
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 grudnia 2011

serwis narciarski najlepszy w 3 city wątek zamknięty serwis narciarski pełna profeska i fachowe podejście do rzeczy jeśli ktoś...
~anna
1

dodano: 11 listopada 2011

Szczerze polecam, wątek zamknięty Mało takich sklepów na pomorzu z takim wyborem. Polecam serdecznie.
~Maciek T.
-

dodano: 13 grudnia 2011

Trafik - opinia wątek zamknięty bardzo miła atmosfera, duzy wybór asortymentu zimowego, a teraz jeszcze...
~Trafik
1

dodano: 2 czerwca 2010

Okulary wątek zamknięty Dobrze zaopatrzony sklep, obsługa wie o czym mówi. Sprzęt z górnej półki więc...
~Michał P.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 stycznia 2011

nie dla każdego wątek zamknięty nie każdego stać, (choć są upusty) i nie każdy zaakceptuje tą atmosferę :))...
~tomasz
-

dodano: 18 grudnia 2010

słabo wątek zamknięty jak juz ktos wczesniej napisal.. . Zdecydowanie nie polecam nikomu. Taki...
~tracz
1

dodano: 19 października 2010

Mega sklep wątek zamknięty Fachowa obsługa, pyszna kawa, jeden z lepiej zaopatrzonych sklepów w 3...
~Roman
1

dodano: 22 września 2010

TsN - opinia wątek zamknięty Całkiem sporo rowerów do wyboru od miejskich po strikte zawodnicze górskie....
~TsN
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry