Loft Pub

Puby Burgery

Gdańsk, Młyńska 15

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
K - ocena Super! Pyszne burgery
~K
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 10 czerwca 2024

ktoś - ocena Enklawa normalności :). Pub z duszą i klimatem. Fajna załoga na pokładzie.
~ktoś
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 5 czerwca 2024

Kubix - ocena Świetne miejsce dla każdego.
~Kubix
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 17 maja 2024

AK - ocena To już legendarne miejsce na mapie pubów w Gda, jest nieco na uboczu (choć w...
~AK
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 11 maja 2024

MH - ocena Najlepszy PUB w Gdańsku!
~MH
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 9 kwietnia 2024

super miejscowka wątek zamknięty fajne miejsce na browarek ze znajomymi :) duzy wybor piw i mila obsluga ;))...
~Kamil
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 lipca 2019

pub na szóstke !!! Dla fanów kraftów wątek zamknięty doskonaly pub z szerokim wyborem piw kraftowych !! + za dobry klimat i...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 października 2018

LOFTowy klimat wątek zamknięty LOFT to miejsce, które wyróżnia się na tle innych pubów swoim wyjątkowym...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 maja 2018

Nie tylko dobre piwa wątek zamknięty Myślałam, że Loft to typowy pub z piwami ale miło się zaskoczyłam. Wybór...
~Kasia.M
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2018

fajne miejsce wątek zamknięty dobra lokalizacja, ciekawy wybor alkoholi. Miejsce, do ktorego mzona isc ze...
~Michalina
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 grudnia 2017

Pozytywne wrażenie wątek zamknięty Loft pub przypadł mi do gustu. Spotkałem się z bardzo miłą obsługą, dużym...
~Jakub L
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 października 2017

Knajpa z widokiem na obskurne garaże z dwóch stron, wątek zamknięty usytułowana w betonowym klocu, słabizna.
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 października 2017

Srednio wątek zamknięty Strona internetowa nie dziala, wiec nie mozna sie uprzednio zorientowac w...
~Ala
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 maja 2017

piwo i obsługa - duży plus wątek zamknięty piwo i obsługa - duży plus nasz częsty przystanek na weekendowym spacerze...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 grudnia 2016

Super!! wątek zamknięty Pani przemiła za barem! Żartownisia :) Pozdrawiam drobniutką Panią...
~just19991a
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 marca 2015

:) wątek zamknięty Najlepszy Pub w Trójmieście obsługa super raz wejdziesz i zawsze tam wracasz...
~Mały
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 marca 2014

Miejsce bez klimatu wątek zamknięty Jestem zaskoczony tyloma pozytywnymi komentarzami, czyzby dobry marketing?...
~L
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 lipca 2012

:) wątek zamknięty Wpadłem do Loftu za namową kolegi. Lokalizacja pozytywnie zaskakuje. Ceny są...
~K.J
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 stycznia 2013

Bardzo fajnie :) wątek zamknięty Minimalistycznie, industrialnie, piękna ceglana ściana - dobre piwo :D...
~Sin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 września 2012

;) wątek zamknięty Jak dla mnie git majonez. I na piwko w weekend warto wpaść, i na kawkę i...
~taka jedna wredna @
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry