Widok

Lokal z muzyką na żywo

Co? Gdzie? Kiedy? Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Czy znacie jakiś fajny lokal w Trójmieście z dobrym jedzeniem (nie za drogi) i z muzyką na żywo?
Chciałabym wybrać się ze znajomymi, a nie za bardzo znam lokale :-(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys w tawernie orłowskiej w gdyni orłowo była w piatki i soboty ale nie wiem czy jeszcze jest musisz zerknąć na ich str.
Zobacz ofertę Malinowego Ogrodu.
image
w Gdańsku na starówce jest CICO tam gra koleś w weekendy.
http://www.cico.pl/
W Kresowej na Ogarnej w weekendy jest muzyka na żywo.
Ale klimat dość specyficzny - bo to takie stare polskie przedwojenne przeboje, albo jakieś rosyjskie pieśni. No i żarcie rewelacyjne!
Moje ulubione - kresowe :)
Do tego urocza właścicielka Pani Tatiana.
Polecam, na prawdę warto tam pójść :)
Niestety nie mają lepszej stronki:
http://www.tatiana.gdan.pl/
ale w necie znajdziesz sporo opinii
Jeżeli chodzi o lokal na Ogranej to raczej bym go nie reklamowała jako lokal z muzyką na żywo ;), bo to specyficzny gatunek muzyki. Pani Tatiana też jest specyficzna ;), ale za to jedzenie smaczne. I to wcale nie pielmieni, które zachwala p. Tatiana, ale zupy. Zupy są obłędne. Ceny za nie też, ale smak jest tego wart.
image
Bardzo dziękuję za propozycje. Chętnie skorzystam, ale chyba nie tym razem. Na weekend w sam raz :-)

Z tego co widzę grają tylko w weekendy, a mi chodziło o wyjście w tygodniu. Chyba nie znajdę lokalu z muzyką na żywo w środy i czwartki :-(

Malinowy Ogród i Cico mają bardzo fajne propozycje. Warto wiedzieć, że są takie ciekawe miejsca.

ja polecam Ci hotel sheraton np. w piatek mają tam swietny duecik skrzypce i pianista oraz włoski buffet, płacisz ok 130zł i jesz i pijesz do woli :-) Ja robiłam tam swoją 30tkę, zaprosiłam najbliższych przyjaciół było świetnie polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Czas wolny

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

do góry