Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobre, Ostre wątek zamknięty Bardzo dobry ostry sos i bardzo dobre ważywa. Jedyny mankament to rollo które...
~Bogchamp
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 grudnia 2016

Troche żenada. wątek zamknięty Wczorajszego dnia zamawiałem w lokalu cztery kebaby w rollo na wynos około...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 września 2016

Najlepszy kebab w mieście. wątek zamknięty Jesteśmy tam częstymi klientami, lepszego kebaba nigdzie nie dostaniecie.
~Ekipa z Hondy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2016

to jest NAJLEPSZY wątek zamknięty kebab w mieście!!! mięso świetnie doprawione
~Kr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 października 2015

rewelka wątek zamknięty Tak pysznego kebsa w zyciu nie jadlam. Mieso mieciutki, warzywka swieze....
~kinia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 października 2015

Pyszny kebab oraz genialny sos meksykański wątek zamknięty Byłem wczoraj.Byłem miło zaskoczony. Jakość wybitna, smak cudowny, ceny...
~Artur
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 października 2014

bardzo dobry kebab wątek zamknięty wszystko świeże, placki robione na miejscu, menu bardzo przystępne, szybka...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 czerwca 2014

Dobra robota wątek zamknięty Wracam właśnie do domu po wizycie w Los i jestem bardzo pozytywnie...
~Sajmon
-

dodano: 18 listopada 2013

Jest godnie wątek zamknięty Świetny Kebs !! Piegowaty typek z Turcji zna się na rzeczy ! POLECAM
~Zubizareta
-

dodano: 11 września 2013

Najlepszy kebab w Trójmieście wątek zamknięty Tyle na temat. A trochę kebabowni wypróbowałem... Nigdy nie zamawiam...
~Haplo
-

dodano: 12 sierpnia 2013

Bardzo dobry lokal wątek zamknięty Pracuje nieopodal i regularnie wpadam na rollo. Świetna rodzinna knajpka....
~Janusz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 czerwca 2013

najgorszy kebab jaki jadlam w zyciu wątek zamknięty jestem wielka fanka kebabow, ale ten jaki otrzymalam w los kebabos byl...
~zazenowana klientka
8

dodano: 28 grudnia 2011

PYCHOTA wątek zamknięty ZAWSZE TAM JEDZIEMY JAK JESTESMY W GDANSKU
~JANINA
-

dodano: 17 września 2012

POLECAM!!! wątek zamknięty jak dla mnie to najlepszy kebeb w gdańsku. wszystko zawsze świeże i smaczne....
~klient
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 stycznia 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Kilka razy w miesiącu odwiedzam Losa Kebabosa i zawsze wracam z chęcią....
~G
-

dodano: 20 stycznia 2012

Naprawdę polecamy ;) wątek zamknięty wszystko zawsze smaczne i świeże, sosy naprawdę ostre :D:D jeden z...
~K & M
-

dodano: 15 listopada 2011

Naprawdę pychota !!! wątek zamknięty Jadłam tu kebab kilka razy i zawsze bardzo mi smakował. Pan za ladą bardzo...
~majonek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry