Widok

Lot

Lot Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Lot.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słabo

Początek filmu niezły ale poźniej było tylko gorzej...nudny, długi i przewidywalny. Końcówka typowo amerykańskie pitolenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Całkowicie się zgadzam. Strata czasu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

koniecznie

Bardzo dobry, wartościowy film. O tym stanowi właśnie część filmu bez akcji, już po katastofie. Dzieci, które nie umieją utrzymać skupienia na grze aktorskiej i psychologii - to nie dla was.
Niebanalnie zestawiona oś akcji - wielki czyn, wielki bohater, ale z drugiej stony ludzie ułomności.
Mam 33 lata, ale zawsze po filmie z Denzelem wychodzę z przekonaniem, że chce być jak bohaterowie przez niego grani.
ps. Rober Zemieckis nie boi się zadawać ważnych pytań w życiu każdego człowieka i dlatego nie ma go już w mainstream.

szczerze polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda czasu

Strasznie niespójny film. Najpierw 15-minutowa "Katastrofa w przestworzach", potem dwugodzinny moralitet o problemie alkoholowym, a na koniec pompatyczne, amerykańskie zakończenie.

Denzel bardzo ładnie gra alkoholika, ale gdzie mu tam do Gajosa z "Żółtego szalika"...

Dobry film dla tych, którzy lubią długaśne dramaty psychologiczne o zmaganiu się bohaterów z własnymi słabościami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam !

Wg mojej opinii niesamowity dramat dla inteligentnych ludzi , ktorzy lubia przemyslenia, zastanawiaja sie nad zyciem.
Film wzruszajacy, pokazujacy prawde, smutek i walke z samym soba.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

ścina wieże...pijany pilot... samolot sie rozpada a ""96"" osób przeżywa... przypadek ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

bardzo dobry film

jestem pod wrażeniem!słyszałam ze film jest dobry ale nie mysalałam ze az tak.Zupełnie nie spodziewałam się takiego zaskoczenia, ale jest ono jak najbardziej na plus,takie bardzo zyciowe, a nie amerykańskie.Film trzyma w napięciu, pokazuje walkę z samym sobą plus ietna muzyka.
Bardzo polecam!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobre ale odrobinę nużące kino

Lot to film nie o tym o czym mówi trailer, nie o tym o czym mówi opis. To film o uzależnieniu i wewnetrznych zmaganiach. Raczej dla ludzi, którzy lubią pofilozofować. Dobre kino.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

megafilm

to film, któryjest w stanie zmienić życie każdego z nas.... genialny, wyśmienita gra aktorów, przede wszystkim Denzela. Mechanizmy w nim przedstawione dotyczą każdego człowieka i ujawniają się z różną mocą na różnych etapach życia. Bezwzględnie polecam każdemu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

SUPER

Super film, gorąco polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Kapitan Ameryka: Nowy wspaniały świat (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kapitan Ameryka: Nowy wspaniały świat . Przeczytaj o filmie.

Dwie siostry (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dwie siostry . Przeczytaj o filmie.

Minecraft: Film (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Minecraft: Film . Przeczytaj o filmie.

do góry