Widok
koniecznie
Bardzo dobry, wartościowy film. O tym stanowi właśnie część filmu bez akcji, już po katastofie. Dzieci, które nie umieją utrzymać skupienia na grze aktorskiej i psychologii - to nie dla was.
Niebanalnie zestawiona oś akcji - wielki czyn, wielki bohater, ale z drugiej stony ludzie ułomności.
Mam 33 lata, ale zawsze po filmie z Denzelem wychodzę z przekonaniem, że chce być jak bohaterowie przez niego grani.
ps. Rober Zemieckis nie boi się zadawać ważnych pytań w życiu każdego człowieka i dlatego nie ma go już w mainstream.
szczerze polecam
Niebanalnie zestawiona oś akcji - wielki czyn, wielki bohater, ale z drugiej stony ludzie ułomności.
Mam 33 lata, ale zawsze po filmie z Denzelem wychodzę z przekonaniem, że chce być jak bohaterowie przez niego grani.
ps. Rober Zemieckis nie boi się zadawać ważnych pytań w życiu każdego człowieka i dlatego nie ma go już w mainstream.
szczerze polecam
Szkoda czasu
Strasznie niespójny film. Najpierw 15-minutowa "Katastrofa w przestworzach", potem dwugodzinny moralitet o problemie alkoholowym, a na koniec pompatyczne, amerykańskie zakończenie.
Denzel bardzo ładnie gra alkoholika, ale gdzie mu tam do Gajosa z "Żółtego szalika"...
Dobry film dla tych, którzy lubią długaśne dramaty psychologiczne o zmaganiu się bohaterów z własnymi słabościami.
Denzel bardzo ładnie gra alkoholika, ale gdzie mu tam do Gajosa z "Żółtego szalika"...
Dobry film dla tych, którzy lubią długaśne dramaty psychologiczne o zmaganiu się bohaterów z własnymi słabościami.
bardzo dobry film
jestem pod wrażeniem!słyszałam ze film jest dobry ale nie mysalałam ze az tak.Zupełnie nie spodziewałam się takiego zaskoczenia, ale jest ono jak najbardziej na plus,takie bardzo zyciowe, a nie amerykańskie.Film trzyma w napięciu, pokazuje walkę z samym sobą plus ietna muzyka.
Bardzo polecam!
Bardzo polecam!
dobre ale odrobinę nużące kino
Lot to film nie o tym o czym mówi trailer, nie o tym o czym mówi opis. To film o uzależnieniu i wewnetrznych zmaganiach. Raczej dla ludzi, którzy lubią pofilozofować. Dobre kino.