Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aaaaa - ocena Lotnisko chciało by obsługiwać więcej podróżnych niestety nie radzi sobie...
~Aaaaa
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 maja 2025

Wiktoria Maksymiak - ocena Naruszono moją prywatność na kontroli bezpieczeństwa. Sięgałam po telefon i...
~Wiktoria Maksymiak
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 lutego 2025

Monika - ocena Korzystam z transportu lotniczego regularnie i niestety muszę stwierdzić, na...
~Monika
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 23 grudnia 2024

Jakub - ocena Najgorsze lotnisko na całym świecie latam po całym świecie z jedną walizka...
~Jakub
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 8 czerwca 2024

Wojciech Krefft - ocena Najgorsze linie lotnicze zawsze są problemy dzieci 5 lat gdzieś na końcu...
~Wojciech Krefft
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 maja 2024

Ania i Wojtek - ocena Chcieliśmy bardzo podziękować przemiłej Pani z Biura na lotnisku....
~Ania i Wojtek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 maja 2024

Maciej - ocena Przez wasze zaniedbania mój lot zamiast 14 h trwał 24h.
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 grudnia 2023

Małgorzata - ocena Skandaliczna obsługa. Kompletny brak szacunku dla klientów
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 grudnia 2023

Krzysztof - ocena Telefony nie odpowiadają.Brak komunikacji.
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 grudnia 2023

Olivier Bobrowowski - ocena Piękne nowoczesne lotnisko bardzo dużo lotów w różne części świata
~Olivier Bobrowowski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 grudnia 2023

WaMa - opinia wątek zamknięty Infolinia dostępna czas oczekiwana w moim przypadku to kilka minut
~WaMa
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 20 kwietnia 2023

Marek - opinia wątek zamknięty Zarząd bez żadnych umiejętności nie potrafią zorganizować odpraw pasażera......
~Marek
-

dodano: 16 kwietnia 2023

ja - opinia wątek zamknięty 5 zł za min połączenia, bo nie mogę się zalogować? to porażka
~ja
-

dodano: 2 września 2022

Pasazer - opinia wątek zamknięty Niestety lecac z bramek 1-8 trzeba przejsc na poczekalnie, ktora odbiega...
~Pasazer
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 kwietnia 2022

Master - opinia wątek zamknięty Brak kontaktu telefonicznego z biurem LOT-u / na lotnisku Rembiechowo...
~Master
-

dodano: 8 marca 2022

Me - opinia wątek zamknięty Witam wszystkich podróżujących z lotniska w Gdański. Oby nikt nie musiał...
~Me
-

dodano: 9 lutego 2022

M.Honkisz - opinia wątek zamknięty Kompletny brak kontaktu z LOT od 3 dni. Telefon, bez względu na porę dnia i...
~M.Honkisz
-

dodano: 21 lipca 2021

jerry - opinia wątek zamknięty Pytanie za tzw. 1000 pkt., co się wydarzyło że samoloty startują "na...
~jerry
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2019

służba celna do wymiany albo na szkolenie wątek zamknięty lotnisko piękne i zadbane ale pracownicy służby celnej pracujący przy...
~Aleks
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 marca 2019

Obsluga powinna przejsc szkolenie kultury osobistej! wątek zamknięty Wlasnie jestem po odprawie bezpieczenstwa I paszportowej. Totalna porazka....
~Joanna
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
130

86

wątków

do góry