Widok

Lucyna - ocena

Przez dwa lata miałam problem z potwornym bólem barku, podwójna rehabilitacja plus wizyty u różnych specjalistów skończyły się skierowaniem na zabieg do szpitala. Jednakże moja siostrzenica korzystała z usług pana Romana Beń i umówiła mnie na wizytę. Pomyślałam sobie,: skoro tyle kasy już wydałam , to kolejna stówka mnie nie zuboży. Wystarczyłko zaledwie kilka spotkań z panem Romanem i mogłam bez potwornego bólu ruszać ręką , na dodatek przywrócił mi pełną ruchomość w barku.
Teraz mam problem z niesamowitym bólem dolnego odcinka lędżwiowego. Bez tebletek przeciwbólowych i plastrów nie mogłam funkcjonować. Po pierwszej wizycie dwa tygodnie temu mogłam się schylać i podnosić nogi ze znikomym bólem. Dziś czekam na drugą wizytę, podczas gdy moja siostra jest przywracana do normalnego funcjonowania a ja cieszę się na to, że w wieku przedemerytalnym ruszam się jak nastolatka.
Polecam dłonie pana Romana, które wiedzą jak uruchomić i ujarzmić zbuntowane mięśnie.
Lucyna Sinacka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Lucyno cieszę się, że szybko udało się usprawnić bark. Myślę, że z odcinkiem lędźwiowym podobnie się uda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry