Widok

Ludziom, którzy nie lubią krzyków dzieci.

Ludziom, którzy nie lubią dzieci, a właściwie ich krzyków, tzw. zabaw szczerze odradzam Ujeścisko. Ilość młodych małżeństw z dziećmi sięga ponad normę i nie ma różnicy czy to plac zabaw, klatka czy parking. Wszędzie dzieciaki, a dzieciaki jak to dzieciaki krzyczą, wydzierają się. To nie ich wina, ale ja osobiście mam okna z dwóch stron. Z jednej parking gdzie dzieciaki codziennie grają w piłkę, z drugiej plac zabaw. Dodam, że nie zawsze są to kulturalne zabawy, odzywki, 'pieszczoty'. A dzieciak wrzeszczące pod balkonem: mama to mama tamto przez cały dzień... tragedia. Jest XXI wiek, są domofony i telefony. Nauczcie swoje pociechy z nich korzystać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
mamoooo! - a tata kury dusi!

Tak było na moim osiedlu. A ty Adam nie bawiłeś się za dzieciaka na podwórku? Też nie lubię krzyku i wrzasku dzieciarów. Podwórko, mieszkanie, balkon, ogródek, sklep, autobus...

Ale takie jest życie :) Możesz kształtować rzeczywistość, albo się jej poddać.

Bardziej niż wrzeszczące dzieciaki pod oknem i nap. piłką po samochodach, denerwują mnie s****ące psy i ich stolca na trawniku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prośba do tych, którym przeszkadzają dziecięce hałasy na podwórku:
wracajcie tam, skąd przybyliście, czyli na głęboką prowincję gdzie psy d... szczekają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
A ty myślisz że na głębokiej prowincji nie ma dzieci? Nie pomyśli a napisze...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram w 100% - dzieciaki teraz nie potrafią normalnie się bawić tylko latają i wydzierają się a mamuski siedzą petlują zamiast zająć się dziecmi i udają ze tego nie słyszą a mało tego wiele razy widziałam jak wysadzają swoje dzieci na siusiu pod naszymi balkonami - brawo za kulture!!.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak sie nie podoba to na wies i sprawa zalatwiona cisza spokoj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
..sam se wracaj na swoją wiochę. Człowiek ma rację - masz dzieci, to się nimi zajmuj, a nie puszczaj wolno.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
sam sie nadajesz na wies, bo widac jakim jestes wiesniakiem skoro tak do tego podchodzisz i nie potrafisz zapanowac nad swoim wrzeszczacym dzieciakiem!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
też mam okna na plac zabaw..jakoś można wytrzymac,mieszkam na Nieborowskiej ale u rodziców na Słonecznym Wzgórzu czyli na Warszawskiej to normalna porażka drą gęby cały dzień i na placu zabaw i na parkingu a mamusie mają w d*pie a jeszcze mało tego ...urządzają sobie zabawę windą...normalnie PGR..brakuje gumowców pod blokiem...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zamojska Vita (5 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2839 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry