Widok

Ludziom, którzy nie lubią krzyków dzieci.

Ludziom, którzy nie lubią dzieci, a właściwie ich krzyków, tzw. zabaw szczerze odradzam Ujeścisko. Ilość młodych małżeństw z dziećmi sięga ponad normę i nie ma różnicy czy to plac zabaw, klatka czy parking. Wszędzie dzieciaki, a dzieciaki jak to dzieciaki krzyczą, wydzierają się. To nie ich wina, ale ja osobiście mam okna z dwóch stron. Z jednej parking gdzie dzieciaki codziennie grają w piłkę, z drugiej plac zabaw. Dodam, że nie zawsze są to kulturalne zabawy, odzywki, 'pieszczoty'. A dzieciak wrzeszczące pod balkonem: mama to mama tamto przez cały dzień... tragedia. Jest XXI wiek, są domofony i telefony. Nauczcie swoje pociechy z nich korzystać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
mamoooo! - a tata kury dusi!

Tak było na moim osiedlu. A ty Adam nie bawiłeś się za dzieciaka na podwórku? Też nie lubię krzyku i wrzasku dzieciarów. Podwórko, mieszkanie, balkon, ogródek, sklep, autobus...

Ale takie jest życie :) Możesz kształtować rzeczywistość, albo się jej poddać.

Bardziej niż wrzeszczące dzieciaki pod oknem i nap. piłką po samochodach, denerwują mnie s****ące psy i ich stolca na trawniku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prośba do tych, którym przeszkadzają dziecięce hałasy na podwórku:
wracajcie tam, skąd przybyliście, czyli na głęboką prowincję gdzie psy d... szczekają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
A ty myślisz że na głębokiej prowincji nie ma dzieci? Nie pomyśli a napisze...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram w 100% - dzieciaki teraz nie potrafią normalnie się bawić tylko latają i wydzierają się a mamuski siedzą petlują zamiast zająć się dziecmi i udają ze tego nie słyszą a mało tego wiele razy widziałam jak wysadzają swoje dzieci na siusiu pod naszymi balkonami - brawo za kulture!!.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak sie nie podoba to na wies i sprawa zalatwiona cisza spokoj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
..sam se wracaj na swoją wiochę. Człowiek ma rację - masz dzieci, to się nimi zajmuj, a nie puszczaj wolno.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
sam sie nadajesz na wies, bo widac jakim jestes wiesniakiem skoro tak do tego podchodzisz i nie potrafisz zapanowac nad swoim wrzeszczacym dzieciakiem!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
też mam okna na plac zabaw..jakoś można wytrzymac,mieszkam na Nieborowskiej ale u rodziców na Słonecznym Wzgórzu czyli na Warszawskiej to normalna porażka drą gęby cały dzień i na placu zabaw i na parkingu a mamusie mają w d*pie a jeszcze mało tego ...urządzają sobie zabawę windą...normalnie PGR..brakuje gumowców pod blokiem...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Ujeścisko

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2398 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

do góry