Widok
Ludziom się chyba w głowach .....
Bardzo pozytywnie oceniam serwis jak na pierwszy raz. Przyniosłem notebook do naprawy, sytuacja została mi przedstawiona wraz z przybliżonym terminem naprawy. Naprawa trwała nieco dłużej niż oczekiwałem, ale jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej usługi, wszystko zrobione tak jak być powinno. A komentarze w stylu zaprezentowanym poniżej świadczą tylko o braku kultury. Niech osoba która wypowiedziała się poniżej sama spróbuje w pojedynkę przeprowadzić jednocześnie serwis od 5-15 serwisów dziennie o najróżniejszym stopniu złożoności, to zobaczy, że termin naprawy jest pojęciem względnym i chłopaki którzy tam pracują, a jest ich dwóch uwijają się jak mogą by sprostać oczekiwaniom klientów. Sam byłem świadkiem stojąc w 4 w kolejce do serwisu jak klienci są marudni i wybredni, jeżeli 100 zł za instalację systemu wraz ze sterownikami i oprogramowaniem które zażyczy sobie klient + skonfigurowanie poczty, przeglądarek i innych bzdetów to za drogo, to niech sam próbuje się w to bawić, ja potrafię to zrobić sam, ale pochłania to masę godzin, czasem dni, żeby wszystko działało tak jak powinno i było dobrze skonfigurowane. Wolę zapłacić, mieć z głowy i przeznaczyć czas na inne rzeczy
Moja ocena
Proxel
kategoria: Serwis komputerów
obsługa: 5
jakość usług: 5
czas realizacji: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6