Widok
Luiza - opinia
nie mam w zwyczaju pisania zle na kogokolwiek, robie to po raz pierwszy...ale tez po raz pierwszy ktos az tak mnie zdenerwowal...nie bede go oceniac jako lekarza, bo nawet nie zbadal mojego dziecka...przez 20 min. wizyty wysluchiwalam, ze mam pilnowac swoje dziecko, zeby nie chodzilo po gabinecie (chyba 2 letnie dziecko musiala bym przywiazac do krzesla), ze jak to moge nie miec badan sprzed roku ( mimo iz mial mial je w komputerze !!!), bo system mu slabo dziala i musi teraz tyle czasu poswiecac przeze mnie na szukanie tego.( zeby sie czasem nie przepracowal ! ) Wszystko to mowil pretensjonalnym tonem...nawet nie dotwalam do konca wizyty, bo nerwowo nie wytrzymalam, poprostu wyszlam mowiac, ze nie przyszlam tu na pouczania, tylko po to, zeby sie dowiedziec co jest dziecku .
Moja ocena
Dr med. Piotr Banach
kategoria: Pediatrzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Mam takie samo doświadczenie: wizyta u tego lekarza to był koszmar. Jakby miał pretensje o to, że w ogóle do niego przyszłyśmy i coś chcemy. Zamiast powiedzieć rzeczowo, co mam zrobić, jakie badania mam dostarczyć, zaczął od tego, że nie jest od spełniania życzeń i nie jest alergologiem, mam iść do alergologa (od którego miałam skierowanie do niego, więc...) itd. Nie chciał słuchać, jakie mam obserwacje, negował opinie innych lekarzy, wyniki badań. Powiedział też, że mogę wyjść z gabinetu i prawie to zrobiłam, ale... nie. Niedoczekanie. Od tego jest, żeby leczyć, pomagać, a nie wyżywać się nie wiadomo za co. Wytrwałam do końca, ale tam nie wrócę. Rozważam też złożenie skargi.