Widok

Łukasz Łyczkowski Band

Łukasz Łyczkowski Band Temat dostępny też na forum:
O 19:30 koncert Łukasz Łyczkowski Band! Finalista The Voice Of Poland, współpraca z Leszek Cichoński, wokalista 5 RANO!Przepiękna podróż poprzez poezję śpiewaną, jazz, rock, blues, reggae, folk aż po grunge!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatno byłem na koncercie Łukasza Łyczkowskiego Band w Blues Clubie i ta otulająca, aksamitna atmosfera naprawdę mnie poruszyła głos wokalisty w połączeniu z delikatnymi aranżacjami sprawił, że zapomniałem o całym zgiełku dnia. Po takim wieczorze pełnym emocji wróciłem do domu i długo nie mogłem zasnąć, bo w głowie wciąż grały te intymne teksty. Żeby ochłonąć i utrzymać ten spokojny nastrój, zacząłem organizować własne małe domowe koncerty dla znajomych dzwonię do nich wirtualnie i razem słuchamy ulubionych kawałków. Pomógł mi w tym dzięki ich wirtualnym numerom i konferencjom telefonicznym łatwo łączę grupę ludzi z różnych miast, bez hałasu i problemów z zasięgiem. Teraz po każdym takim przeżyciu muzycznym mamy swoje wieczorne sesje, gdzie wymieniamy się wrażeniami to idealny sposób, by przedłużyć ten relaks i bliskość, którą daje dobra muzyka na żywo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łukasz Łyczkowski Band

Klimatyczne, otulające, niekomercyjne granie. Łukasz Łyczkowski wywodzący się z kapeli 5 RANO (równolegle istnieją), za namową swoich wiernych słuchaczy powołał swój autorski skład żeby grać utwory o bardziej aksamitnym brzmieniu i oto mamy okazję posłuchać Ich w Trójmieście. Ich koncerty przypominają mi klimat koncertów z Ryśkiem Riedlem. Granie od serca, bez kalkulacji. Polecam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rozrywka

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2026 (4 odpowiedzi)

RestaurantWeek® wraca w wiosennej odsłonie "Foodie Season - #GoFoodies!" - sezonie dla...

Pomorskie Targi Mieszkaniowe (3 odpowiedzi)

Już 14 i 15 marca 2026, zapraszamy na kolejną edycję POMORSKICH TARGÓW MIESZKANIOWYCH DOM...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (7 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

do góry